Το χρήμα δεν μπορεί να μας κάνει ευτυχισμένους, όμως είναι το μόνο που μπορεί να μας αποζημιώσει αν δεν είμαστε. Jacinto Benavente, 1866-1954, Ισπανός συγγραφέας

Αντσελότι: «Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν πεθαίνει ποτέ»…

18 Απριλίου, 2024

    Πανευτυχής και δικαιωμένος για την ομάδα του, εμφανίσθηκε ο Κάρλο Αντσελότι, λίγο μετά την θριαμβευτική πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης στον ημιτελικό του Champions League (σ.σ. με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου), σε βάρος της Σίτι στο Μάντσεστερ (4-3 στα πέναλτι, κ.α. και παρ. 1-1, πρώτος αγώνας 3-3).

    «Αρχίσαμε καλά και προηγηθήκαμε στο σκορ. Ωστόσο, μετά αμυνθήκαμε και αυποφέραμε. Νομίζαμε ότι θα παίξουμε διαφορετικά, αλλά χαλαρώσαμε λίγο και η Σίτι είχε τον έλεγχο», σχολίασε ο Ιταλός προπονητής των Μαδριλένων και πρόσθεσε: «Βρεθήκαμε σε αυτήν την… άσκηση αντίστασης σε πολλές περιπτώσεις, που είναι αυτή η ασπίδα, που σε οδηγεί να βγεις με κάτι που κανείς δεν σκέφτεται να κάνει. Πρόκειται για μια ομαδική θυσία και αγώνας θα μπορούσε να γίνει μόνο με αυτόν τον τρόπο. Η φθορά ήταν μεγάλη, αλλά σωματικά είμαστε σε καλό επίπεδο. Ολοι νόμιζαν ότι ήμασταν νεκροί, αλλά ποτέ δεν πρέπει να μας θεωρείτε νεκρούς, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν πεθαίνει ποτέ».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ