Στο βασίλειο των ιδεών, όλα εξαρτώνται από τον ενθουσιασμό. Στον πραγματικό κόσμο, όλα στηρίζονται στην επιμονή - Βόλφγκανγκ Γκαίτε

Aνοιξε τις Πύλες του στο Ζάππειο το “Property Show Athens 2023”

Με μεγάλη επιτυχία άρχισε τις εργασίες του το Property Show Athens 2023, που γίνεται στο Ζάππειο και περιλαμβάνει συνεδριακό και εκθεσιακό μέρος.

Την εκδήλωση, που θα διαρκέσει υπό μορφή έκθεσης μέχρι τις 9 Νοεμβρίου (ώρες λειτουργίας 14:00 – 21:00), οργανώνουν ο Σύλλογος Μεσιτών Αθηνών Αττικής και η εταιρεία FMW Financial Media Way.

Τα εγκαίνια τέλεσε η Γραμματέας Ιδιωτικών Επενδύσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης κα Βίκυ Λοΐζου, που είπε ότι η κυβέρνηση δίνει τεράστια σημασία στον τομέα ακινήτων, γιατί ενισχύει τις επενδύσεις. Αφού ανέφερε ότι η Ελλάδα σπάει όλα τα θετικά ρεκόρ στην οικονομία, εξέφρασε τη σιγουριά για τις προοπτικές του τομέα ακινήτων.

Χαιρετισμό στα εγκαίνια απηύθυναν ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Κώστας Κατσαφάδος, η ΓΓ Δημογραφίας και Στεγαστικής Πολιτικής του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας κα Μαρίνα Στέφου και εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας ο κ. ‘Αγγελος Συρίγος, του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Νικόλας Φαραντούρης και του ΠΑΣΟΚ η κα Κατερίνα Μπατζελή.

Σε παρέμβαση του ο διευθύνων σύμβουλος της FMW  κ. Ιωσήφ Ιωσήφ τόνισε  ότι η εκδήλωση αυτή θα επιδιωχθεί για γίνει θεσμός για την Αθήνα.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Αθηνών Αττικής κ. Ελευθέριος Ποταμίανος χαρακτήρισε την εκδήλωση ως την πραγματική σύναξη για το real estate της Ελλάδας και εξέφρασε τη σιγουριά του για την επιτυχία του συνεδρίου και της έκθεσης.

Στο συνεδριακό μέρος της εκδήλωσης μίλησαν άνω των 25 ειδικών για τον τομέα των ακινήτων στην Ελλάδα, ενώ στην έκθεση έχουν κρατηθεί άνω των 30 περιπτέρων από εταιρείες ακινήτων και μεσιτικά γραφεία. Ιδιαίτερο είναι και το ενδιαφέρον του κοινού, το οποίο αναμένεται να επισκεφθεί την έκθεση για να δει τις προτάσεις για σπίτια και διαμερίσματα στην Αττική. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για το κοινό.

H έκθεση “Property Show Athens 2023” θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 9 Νοεμβρίου