Η διαφορετικότητα είναι ίσως το πιο δύσκολο πράγμα που υπάρχει σε μια κοινωνία, αλλά μπορεί να είναι και το πιο επικίνδυνο αν δεν υπάρχει. - William Sloane Coffin, 1924-2006, Αμερικανός πράκτορας της CIA και μετέπειτα ιεροκήρυκας & ακτιβιστής

Αναχώρησε χωρίς Τολιόπουλο για την Ιταλία ο Αρης

28 Νοεμβρίου, 2023

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής αντιμετώπισε ο Αρης στην αναχώρησή του σήμερα από τη Θεσσαλονίκη για την Ιταλία, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει, για την 9η αγωνιστική του Eurocup, την Τρέντο. Σχετίστηκε με την αδιαθεσία που ένιωσε ο Βασίλης Τολιόπουλος, με συνέπεια να αποφασιστεί να μην ταξιδέψει με την ομάδα.

Ο έμπειρος γκαρντ είχε έντονες στομαχικές διαταραχές και συχνούς εμετούς, φτάνοντας στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», γεγονός που δεν του επέτρεψε να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο μαζί τους τους συμπαίκτες του. Θα είναι, ως εκ τούτου, θεατής από απόσταση της προσπάθειας που θα καταβάλλει ο Αρης για να κερδίσει την Τρέντο, όπως ισχύει, υπενθυμίζεται, και για τους Ίσμαελ Σανόγκο, Ρομπέρτο Γκάλινατ, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής εξαιτίας των τραυματισμών τους.

 ΡΟΥΛΑ ΑΒΡΑΜΙΔΟΥ