Αυτοί που φοβούνται περισσότερο την έλλειψη τάξης από την έλλειψη δικαιοσύνης δημιουργούν περισσότερο κι από τα δυο - William Sloane Coffin, 1924-2006, Αμερικανός ιεροκήρυκας & ακτιβιστής

Ανανέωσε με Ίντερ ο Αλεξίου

24 Ιουνίου, 2024

 

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του με την εθνική Νέων, αλλά και το ολοένα καλύτερο status quo που έχει δημιουργήσει ο Χρήστος Αλεξίου στην ομάδα Primavera της Ίντερ, οδήγησαν τη διοίκηση των «νερατζούρι» στην απόφαση ανανέωσης της συνεργασίας.

Ο αρχηγός της εθνικής Κ19 της Ελλάδας υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Ίντερ, στην οποία θα παραμείνει μέχρι το 2026. Ο Αλεξίου είχε προτάσεις από ομάδες της Γερμανίας και της Ισπανίας, που «χτύπησαν την πόρτα του» ειδικά μετά τους αγώνες της Ελλάδας στην Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Τον περασμένο Απρίλιο στην Πορτογαλία η εθνική μας αποκλείστηκε, αλλά o 19χρονος (2005) σέντερ μπακ ήταν πρώτος σκόρερ σημειώνοντας τα δύο από τα πέντε γκολ της ομάδας.

Έτσι, η Ίντερ αποφάσισε να συνεχίσει να επενδύει στον παίκτη που απέκτησε το 2022 από τον Ατρόμητο και του προσέφερε επέκταση της συνεργασίας με πιο ευνοϊκούς όρους. Ο παίκτης βρίσκεται στην Ελλάδα και απολαμβάνει τις διακοπές του, ενώ θα επιστρέψει σε περίπου τρεις εβδομάδες στην Ιταλία για την έναρξη της προετοιμασίας.