Η στρατιωτική δικαιοσύνη έχει τόση σχέση με το Δίκαιο, όση σχέση έχει η στρατιωτιή μουσική με τη μουσική - Georges Clemenceau

Αλμέιδα: «Στο κέντρο θα αποδώσει περισσότερο ο Λιούμπιτσιτς»

3 Φεβρουαρίου, 2024

Τη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ θα ενισχύει ο Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς. Το μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών κατά τον Ιανουάριο βρισκεται στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα και σχεδόν… μονοπώλησε τις δηλώσεις του Αργεντινού προπονητή. Ο Αλμέιδα μίλησε στην COSMOTE TV ενόψει του αυριανού (4/2) αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε: 

– Στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου: “Το θυμάμαι πολύ καλά αυτό το παιχνίδι. Ήταν ένα από τα παιχνίδια, που δεν παίξαμε καλά. Αν και το κερδίσαμε το παιχνίδι, υπήρξαν κάποιες στιγμές που ήταν περίπλοκες για εμάς. Ένα δύσκολο παιχνίδι, οπότε για το αυριανό παιχνίδι, ελπίζουμε να είμαστε λίγο πιο ξεκάθαροι σε αυτό που θα κάνουμε”.
– Στον Ρόμπερτ Λιούμπιτσιτς: “Αρχικά, είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων στον ιδιοκτήτη της ομάδας και στη διοίκηση της ομάδας για την προσπάθεια που έκαναν. Τώρα θα δουλέψουμε με τον ποδοσφαιριστή για να μπορέσει να προσαρμοστεί στο δικό μας σύστημα παιχνιδιού. Να μπορέσει να βάλει και αυτός το λιθαράκι, που είδαμε ότι έβαλε και στις προηγούμενες ομάδες του”.
– Στο αν ξεχώρισε τον παίκτη βλέποντάς τον στα δύο παιχνίδια που έδωσε η ΑΕΚ το καλοκαίρι απέναντι στη Ντινάμο Ζάγκρεμπ: “Μέσα σε αυτή την… ασθένεια, την αρρώστια που έχω για το ποδόσφαιρο, αυτό που κάνω, είναι συνεχώς να σημειώνω ποδοσφαιριστές, που μπορώ να οραματίζομαι ότι θα ταιριάζουν στη δική μας ομάδα με τα χαρακτηριστικά που έχουν. Τους βλέπω όταν αντιμετωπίζουμε κάποιο αντίπαλο, τους βλέπω όταν παρακολουθώ ποδοσφαιρικά παιχνίδια. Δόθηκε αυτή η ευκαιρία με τον συγκεκριμένο παίκτη και πιστεύω ότι η διοίκηση έκανε τεράστια δουλειά. Είναι αυτή η ομαδική δουλειά για την οποία σας έλεγα πριν λίγες ημέρες εδώ”.

– Στη θέση στην οποία τον υπολογίζει, με δεδομένο ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει τη δυνατότα να αγωνίζεται και ως χαφ και ως αριστερό μπακ: “Εμείς είδαμε πως όταν παίξαμε αντίπαλοι, έπαιξε αριστερό μπακ. Στο άλλο παιχνίδι εναντίον μας έπαιξε στη μεσαία γραμμή. Προφανώς, πριν πάρουμε κάποιον παίκτη, εμείς τον αναλύουμε. Μιλώ προσωπικά με τους παίκτες. Γιατί θέλω να λύσω κάποιες απορίες που έχω και φυσικά θέλω να τους δώσω να γνωρίζουν τον λόγο για τον οποίο έρχονται πραγματικά στην ΑΕΚ. Τον βλέπω στο κέντρο, στη μεσαία γραμμή, εκεί είναι που θα αποδώσει περισσότερο”.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΤΑΙΟΣ