Το πρόβλημα με την εποχή μας είναι ότι το μέλλον δεν είναι πια αυτό που ήταν - Πωλ Βαλερύ

Αλ. Χαρίτσης: Στην πασχαλινή αγορά καταρρέει το οικονομικό success story της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Περιοδεία στη Βαρβάκειο Αγορά και στα καταστήματα της Αιόλου πραγματοποίησε σήμερα ο πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς, Αλέξης Χαρίτσης, μαζί με υποψήφιους ευρωβουλευτές, μέλη και στελέχη του κόμματος.

Ο κ. Χαρίτσης συνομίλησε με καταναλωτές, καταστηματάρχες και εργαζόμενους, τονίζοντας σε δηλώσεις του πως «στην πασχαλινή αγορά καταρρέει το οικονομικό success story της κυβέρνησης Μητσοτάκη». «Η ακρίβεια, η διάλυση της αγοραστικής δύναμης, η εγκατάλειψη της μικρής επιχείρησης φέρουν την υπογραφή του Κ. Μητσοτάκη» υπογράμμισε. Πρόσθεσε ότι «η πολιτική επιλογή της κυβέρνησης να στηρίξει τα καρτέλ και τις μεγάλες πολυεθνικές αλυσίδες των σουπερ μάρκετ, έχει τεράστιες επιπτώσεις στη λειτουργία των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και εδώ στη Βαρβάκειο Αγορά». Ο κ. Χαρίτσης τόνισε ότι η Νέα Αριστερά θα στηρίξει τη μικρή τοπική επιχείρηση που αποτελεί κύτταρο για την τοπική οικονομία και στηρίζει την απασχόληση σε όλη την Ελλάδα.

Ο πρόεδρος της Κ.Ο. της Νέας Αριστεράς τόνισε την ανάγκη να αποδοκιμαστεί στις κάλπες των ευρωεκλογών η κυβέρνηση της ΝΔ. Είπε ότι «η ψήφος στις ευρωεκλογές είναι ψήφος αποδοκιμασίας προς την κυβέρνηση της ΝΔ» προσθέτοντας ότι «είναι ώρα να μπεί τέλος στην κερδοσκοπία, στην αισχροκέρδεια, είναι ώρα να στηριχθεί το εισόδημα των πολιτών, είναι ώρα να επιβιώσει η μικρή και μεσαία επιχείρηση» και πως «για να συμβεί αυτό, χρειάζεται να αποδοκιμαστεί η κυβέρνηση της ΝΔ, χρειάζεται η πολιτική αλλαγή στη χώρα».