Το ερώτημα αν οι μηχανές μπορούν να σκέφτονται έχει την ίδια σημασία με το ερώτημα αν τα υποβρύχια μπορούν να κολυμπούν. Edsger W. Dijsktra, 1930-2002, Ολλανδός προγραμματιστής

Ζαννιάς: «Ανοίγουμε δρόμους στα Βαλκάνια»

12 Νοέμβριος, 2018

Με την φράση του προέδρου της ΕΦΟΑ Σπύρου Ζαννιά «ανοίγουμε δρόμους στα Βαλκάνια», πραγματοποιήθηκε η κοινή συνέντευξη Τύπου στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών, για το ΑΤΡ όπεν της Σόφιας, που θα διεξαχθεί από 3 έως και 10 Φεβρουαρίου στην βουλγαρική πρωτεύουσα, με την συμμετοχή σπουδαίων αθλητών, ανάμεσά τους και ο Στέφανος Τσιτσιπάς. 
Παραβρέθηκαν και μίλησαν ακόμη ο πρόεδρος της βουλγαρικής Ομοσπονδίας τένις Στέφαν Τσβέτκοφ, ο διευθυντής του τουρνουά και αντιπρόεδρος της σερβικής Ομοσπονδίας Γκόραν Τζόκοβιτς (θείος του κορυφαίου Σέρβου τενίστα), η γενική διευθύντρια (CEO) του τουρνουά Κέι Γκοντκίντι, ο πρόεδρος του ΟΑΑ Στάθης Σταματόπουλος και ο αναπληρωτής γενικός γραμματέας της ΕΦΟΑ Γιάννης Χατζηπροδρόμου. 
Ο κ. Ζαννιάς αναφέρθηκε ακόμη στην προοπτική να δημιουργηθεί ένα ανάλογο τουρνουά και στην Ελλάδα, τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες, εξέφρασε την πεποίθηση πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί στο Ντέιβις Καπ με την Εθνική ομάδα, όπως έκανε η Μαρία Σάκκαρη στο Fed Cup, ώστε να είναι παρόντες και οι δύο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όπου ενδεχομένως η Ελλάδα καταφέρει να διεκδικήσει μετάλλιο και τόνισε με έμφαση πως «οι επιτυχίες ανήκουν στους αθλητές και όχι στους παράγοντες». 
Τέλος, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έστειλε βιντεοσκοπημένο το δικό του μήνυμα λέγοντας: «Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στο όπεν της Σόφιας τον επόμενο Φεβρουάριο. Ένα πολύ ωραίο τουρνουά, όπου είχα παίξει και πριν από δύο χρόνια. Θα ήθελα να έχω την υποστήριξή σας εκείνη την εβδομάδα, αν μπορείτε να έρθετε και να με υποστηρίξετε. Θα ήταν μεγάλη τιμή και χαρά για μένα να σας έχω στις κερκίδες».

Read previous post:
Το σχέδιο της ΝΔ για την ηλεκτροκίνηση στις οδικές μεταφορές και μετακινήσεις

Η Νέα Δημοκρατία με ενημερωτικό της σημείωμα παρουσιάζει το κυβερνητικό της σχέδιο για την ανάπτυξη της ηλεκτρικής κινητικότητας που έχει...

Close