Οι πολιτισμένοι λαοί κερδίζουν την εξουσία με την ψήφο των πολλών, κυβερνώνται με την ικανότητα των ολίγων και μεγαλουργούν με την πνοή του ενός. Ελευθέριος Βενιζέλος, 1864-1936, Έλληνας ηγέτης

«Υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας» το Τμήμα Οδοντιατρικής του ΑΠΘ

Τον τίτλο του «Υποστηρικτή της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας» φέρει πλέον επισήμως τον Τμήμα Οδοντιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), το οποίο προσφέρει δωρεάν κάλυψη της οδοντιατρικής περίθαλψης των Ελλήνων αθλητών που θα μεταβούν στο Τόκιο προκειμένου να συμμετάσχουν στους ΧΧΧΙΙ Ολυμπιακούς Αγώνες.

Για τον λόγο αυτό, το Τμήμα Οδοντιατρικής του ΑΠΘ και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή υπέγραψαν την επέκταση Συμφωνητικού, με διάρκεια μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου 2021, δεδομένου ότι λόγω της πανδημίας του κορονοϊού οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο αναβλήθηκαν και επαναπρογραμματίστηκαν για το καλοκαίρι του 2021.

Στη δωρεάν οδοντιατρική περίθαλψη  περιλαμβάνεται τόσο η πραγματοποίηση διαγνωστικών εξετάσεων όσο και την κάλυψη των αναγκών στοματικής υγείας και οδοντιατρικών υπηρεσιών.

Αγγέλα Φωτοπούλου
 

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς τα τεστ στην περιοχή της Ξάνθης

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια των δειγματοληπτικών τεστ από συνεργεία του ΕΟΔΥ, σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, για...

Close