Ο Μπιλ Κλίντον είναι ένας άνθρωπος που νομίζει ότι Διεθνείς Σχέσεις σημαίνει να βγαίνεις με ένα κορίτσι από άλλη πόλη - Tom Clancy

Υποψήφιος περιφερειάρχης ΑΜΘ ο Χριστόδουλος Τοψίδης

19 Νοέμβριος, 2018

  Την Κομοτηνή, έδρα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης (Π.Α.Μ.Θ.), επέλεξε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου και πρόεδρος του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Α.Μ.Θ., Χριστόδουλος Τοψίδης, για την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τη θέση του περιφερειάρχη, στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.   
   Ο κ. Τοψίδης παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού «Περιφερειακή Σύνθεση», του οποίου ηγείται, ήτοι η  κοινωνική συνοχή, η απασχόληση, η ανάπτυξη, ο πολιτισμός και ο τουρισμός. 
   Συστήνοντας την «Περιφερειακή Σύνθεση», ο υποψήφιος περιφερειάρχης, τόνισε πως πρόκειται για «Ένα συνδυασμό ανεξάρτητο, πάνω από πολιτικά κόμματα, έξω από προσωπικές στρατηγικές και μεθοδευμένες πολιτικές φιλοδοξίες… Ένα συνδυασμό διαφορετικό, που ήρθε για να ενώσει. Σύγχρονο, ανοιχτό αλλά ταυτόχρονα μαχητικό και διεκδικητικό…». 
  «Στόχος μας η Π.Α.Μ.Θ. να γίνει πρότυπο ανάπτυξης για την Ελλάδα, για την ευρύτερη περιοχή και για τα Βαλκάνια…Να γίνει ένας διεθνής κόμβος συνδυασμένων μεταφορών και ένα σύγχρονο διαμετακομιστικό κέντρο Logistics… Να εκμεταλλευτούμε τη γεωστρατηγική μας θέση και να αξιοποιήσουμε τα πλεονεκτήματα που έχουν βάλει την Περιφέρειά μας στον παγκόσμιο χάρτη… Η Α.Μ.Θ. μπορεί να εξελιχθεί σε μοχλό ανάπτυξης της χώρας…», είπε μεταξύ άλλων, ο κ. Τοψίδης. 
    Σκιαγραφώντας την ταυτότητα των συνοδοιπόρων του  στη διεκδίκηση της διοίκησης της Περιφέρειας,  έκανε λόγο για «μαχητικούς ανθρώπους, με κοινές ανησυχίες, κοινές αγωνίες για ζητήματα που αφορούν την Περιφέρειά μας…  Μία ομάδα ικανών ανθρώπων που θέλουν και μπορούν να υπηρετήσουν τον θεσμό. Ανθρώπους από κάθε γωνιά και κάθε παραγωγική ομάδα της Περιφέρειας».

Read previous post:
Χαιρετισμός του ΠτΔ στα εγκαίνια της έκθεσης με θέμα «Ρήγας και Επανάσταση»

Στον καταλυτικό και καθοριστικό ρόλο του Ρήγα Φεραίου στην εθνεγερσία του 1821 αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, κατά...

Close