Όταν αυτό που κάνουμε δεν αποδίδει, έχουμε την τάση να κάνουμε περισσότερο απ’ αυτό και με μεγαλύτερη ένταση. Από το βιβλίο Heart, Soul & Spirit των Dr. Bill Maynard & Tom Champoux

Υπογράφηκαν δυο συμβάσεις για έργα υποδομής στην περιοχή της Κισσάμου

6 Φεβρουαρίου, 2018

Δύο σημαντικές συμβάσεις για την εκτέλεση έργων που αφορούν υποδομές της περιοχής υπογράφηκαν σήμερα στην Κίσσαμο Χανίων.
Η πρώτη σύμβαση αφορά την αποκατάσταση του Πυργιανού ποταμού και αφορά τη στατικότητα των γύρω τειχίων και την ομαλή ροή των υδάτων προς τη θάλασσα παρέχοντας ταυτόχρονα αντιπλημμυρική προστασία. Η δεύτερη σύμβαση, προϋπολογισμού 200.000 ευρώ, αφορά έργα βελτίωσης οδοποιίας, ύδρευσης και αποχέτευσης σε κομβικά σημεία του δήμου και στην πόλη της Κισσάμου.
«Πρόκειται για δυο σημαντικά έργα που θα αναβαθμίσουν την περιοχή και θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών παρέχοντας ταυτόχρονα ασφάλεια και ποιοτικές υπηρεσίες», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος.

Περισσότερα στη κατηγορία Τοπικά Νέα
25,6% το ποσοστό ανεργίας στην Περιφέρεια Δ. Ελλάδας με το δεύτερο υψηλότερο μετά την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας

«Η κυβέρνηση και το υπουργείο Εργασίας εξαρχής έθεσαν στόχο να ενισχύσουν την απασχόληση και να επαναφέρουν την κανονικότητα στις εργασιακές...

Close