Όσο πιο πρωτότυπη είναι μια ανακάλυψη, τόσο πιο προφανής φαίνεται μετά. Arthur Koestler, 1905-1983, Ουγκροβρετανός συγγραφέας

Υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση ο Χάκετ (pic)

21 Ιουνίου, 2021

Σε αρθροσκόπηση στον αστράγαλο υποβλήθηκε ο Ντάνιελ Χάκετ. Μετά από μία απαιτητική σεζόν με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την οποία έφτασε μέχρι τον «μικρό» τελικό της Euroleague, ο Ιταλο-Αμερικανός γκαρντ αποφάσισε να μην ενισχύσει την εθνική Ιταλίας στην προσπάθεια για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Ο ιδιαίτερα αγαπητός στους φιλάθλους του Ολυμπιακού παίκτης, προέβη μάλιστα σε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, από το κρεββάτι του νοσοκομείου, ευχαρίστησε τον γιατρό που τον χειρούργησε και ενημέρωσε τους φαν του πως παρακολούθησε μέσω οθόνης την εγχείρηση.

Συγκεκριμένα, ο Ντάνιελ Χάκετ έγραψε στο Instagram: «Τέλος! Η αρθροσκόπηση του αστραγάλου πήγε τέλεια και το να βλέπω την εγχείρηση ζωντανά στην οθόνη, ήταν μια έκπληξη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό και το προσωπικό του νοσοκομείου που βρίσκονταν στο πλευρό μου στη διάρκεια αυτής της επέμβασης».

ΑΣΠΑΣΙΑ ΒΕΛΟΝΑΚΗ