Ένα Υπηρεσιακό Σημείωμα δεν γράφεται για να ενημερώσει τον παραλήπτη, αλλά για να προστατέψει τον αποστολέα - Dean Acheson

Υπερκαλύφθηκε ο στόχος της εθελοντικής αιμοδοσίας του Δήμου Ηρακλείου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που οργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου με το νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στην έκκληση για αύξηση των αποθεμάτων αίματος της χώρας, σε μια περίοδο που λόγω της υγειονομικής κρίσης, εμφανίζουν μείωση. 
Η προσέλευση ήταν τέτοια που η δράση ολοκληρώθηκε νωρίτερα από το προγραμματισμένο, αφού το αίμα των εθελοντών γέμισε όχι μόνο τις αρχικές άδειες φιάλες που είχε φέρει μαζί του το κινητό συνεργείο αιμοληψίας και αποτελούσαν τον βασικό στόχο, αλλά και την ενισχυτική παρτίδα, η οποία ήρθε στην πορεία για να καλύψει την προσφορά που υπήρξε.
Η αιμοδοσία έγινε με αυστηρή τήρηση των κανόνων και των πρωτοκόλλων για την προστασία από την εξάπλωση του κορονοϊού. Οι εθελοντές πήγαν στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο χρησιμοποιώντας τις βεβαιώσεις μετακίνησης, παρέμειναν στις απαιτούμενες αποστάσεις ο ένας από τον άλλο, ενώ εξετάστηκαν ενδελεχώς από τους γιατρούς της δράσης.
«Δεν υπάρχουν αρκετά λόγια να περιγράψουν τη συγκινητική ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα να προσφέρουμε αγάπη και ζωή στους συνανθρώπους μας. Δεν υπάρχουν αρκετά ευχαριστώ για να πούμε στους συμπολίτες μας που απέδειξαν και πάλι τι σημαίνει αγάπη και αλληλεγγύη», ανέφερε η αντιδήμαρχος Ηρακλείου Δέσποινα Αϊβατζίδου-Ποριώτου και πρόσθεσε: «Ένα μεγάλο μπράβο και σε αυτούς που έδωσαν αίμα, αλλά και σε αυτούς που τελικά δεν κατάφεραν να δώσουν αλλά ήρθαν στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο, αφού ήταν τέτοια η προσφορά που οι στόχοι της αιμοδοσίας καλύφθηκαν και ξεπεράστηκαν σε χρόνο ρεκόρ. Είμαστε ευγνώμονες».
 

Read previous post:
Covid-19: Ο Τραμπ αναμένεται να στείλει Αμερικανούς στρατιώτες στα σύνορα με τον Καναδά

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ αναμένεται να στείλει στρατό στα σύνορα με τον Καναδά για να να στηρίξει τις...

Close