Μερικές φορές εύχομαι οι άνθρωποι να έδιναν μεγαλύτερη έμφαση στην τήρηση του νόμου από όση δίνουν στην επιβολή του. Calvin Coolidge, 1872-1933, Αμερικανός πρόεδρος

«Υπέρ της τιμωρίας των διαιτητών του Βόλος-Ολυμπιακός»

24 Δεκεμβρίου, 2019

Υπέρ της παραδειγματικής, όπως δήλωσε, τιμωρίας των διαιτητών του αγώνα, Βόλος-Ολυμπιακός, τάσσεται ο εντεταλμένος εκπρόσωπος των FIFA/UEFA στην Ελλάδα, Χέρμπετ Χούμπελ.

Με προσωπική του τοποθέτηση παραδέχεται ότι έγιναν ξεκάθαρα και προφανή λάθη στην αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής της Super League, ενώ αναφέρθηκε και στα όσα επακολούθησαν και συγκεκριμένα την δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη, στην επίθεση που έγινε στο σπίτι του διαιτητή, Ευαγγέλου, αλλά και στην αποχή που αποφάσισαν οι διαιτητές του κορυφαίου επαγγελματικού πρωταθλήματος της χώρας αρχής γενομένης από την 17η αγωνιστική.

Ο Χέρμπετ Χούμπελ καταδίκασε την επίθεση στο σπίτι του Ευαγγέλου, ενώ για τα λάθη που έγιναν στη διάρκεια του αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός, τόσο εντός του αγωνιστικού χώρου, αλλά και στο VAR, επισήμανε ότι ήταν «προφανή και ξεκάθαρα», ενώ πρόσθεσε ότι «το VAR έγινε ακριβώς για να αποφεύγονται τέτοια λάθη». Αφού τόνισε ότι οι FIFA και UEFA έχουν επενδύσει αρκετά στο VAR, τάχθηκε υπέρ της παραδειγματικής τιμωρίας των διαιτητών της συγκεκριμένης αναμέτρησης από την ΚΕΔ.

Επίσης, δεν έκρυψε την ανησυχία του για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου, σημειώνοντας πως «αν αποδειχθεί οποιαδήποτε ύποπτη δραστηριότητα η οποία σχετίζεται με το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες οι άμεσες και αρμόζουσες ενέργειες των διεθνών ομοσπονδιών».
 

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Υπέγραψε στην Αλ Ντουχάιλ ο Μάντζουκιτς

Παίκτης της Αλ Ντουχάιλ είναι από σήμερα... και με τη βούλα ο Μάριο Μάντζουκιτς.

Close