Όσο πιο αδύναμη είναι η κυβέρνηση, τόσο πιο δυνατή η γραφειοκρατία - Γουσταύος Λε Μπον

Υπέρ της απλής αναλογικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές ο Ν. Νικολόπουλος

6 Φεβρουαρίου, 2018

Την απόφασή του να ψηφίσει «υπέρ της απλής αναλογικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές» εκφράζει ο Νίκος Νικολόπουλος.
O ανεξάρτητος βουλευτής υποστηρίζει ότι «η πλήρης απεξάρτηση της τοπικής Αυτοδιοίκησης από κομματικούς εναγκαλισμούς ευνοείται από τη δέσμευση του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη ότι σύντομα θα φέρει προς ψήφιση στη Βουλή νόμο για τη διενέργεια των τοπικο-αυτοδιοικητικών εκλογών με απλή αναλογική». «Όταν το νομοθέτημα έλθει στη Βουλή θα ανταποκριθώ με τη θετική ψήφο μου», προσέθεσε.
Τις σχετικές δηλώσεις έκανε σήμερα ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκος Νικολόπουλος, στο περιθώριο του 9ου Περιφερειακού Συνεδρίου Δυτικής Ελλάδος, ενώ αρνήθηκε να αποκαλύψει τις προθέσεις του γύρω από μία πιθανή δική του υποψηφιότητα, λέγοντας τα εξής: «Ακούω τους συμπατριώτες μου. Αγαπώ την ιδιαιτέρα πατρίδα μου και την περιφέρειά μας. Θέλω να είμαι χρήσιμος, αλλά τώρα μόνον χωρίς χρίσμα».
Παράλληλα, ο κ. Νικολόπουλος, δήλωσε ότι αποδέχθηκε την κυβερνητική πρόσκληση και θα δώσει το «παρών» στη σημερινή συνάντηση που θα γίνει με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, κατά την οποία θα αναδείξει τα αιτήματα της Πάτρας και της περιοχής, αξιώνοντας να δοθούν άμεσα γρήγορες και ρεαλιστικές λύσεις.

Ευτυχία Αδηλίνη

Περισσότερα στη κατηγορία Τοπικά Νέα
Την Παρασκευή στην Αθήνα ο δήμαρχος των Σκοπίων, ύστερα από πρόσκληση του Γ. Καμίνη

Επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή ο δήμαρχος των Σκοπίων, Πέτρε Σιλέγκοφ, έπειτα από πρόσκληση του δημάρχου  Αθηναίων,...

Close