Πολιτική είναι η τέχνη να ψάχνεις για προβλήματα, να τα βρίσκεις παντού, να κάνεις λάθος διάγνωση και να εφαρμόζεις λάθος λύσεις. Groucho Marx, 1890-1977, Αμερικανός κωμικός

Υπέγραψε στην Καλαμάτα ’80 ο Πελεκούδας

11 Ιουνίου, 2021

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Καλαμάτα ’80. Οι «λύκοι» που παίζουν στην Pre League ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με τον 31χρονο διεθνή κεντρικό. Ο Πελεκούδας, ο οποίος διατελεί και πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΠΑΣΑΠ), ξεκίνησε την ενασχόληση του με το βόλεϊ στην ΕΑ Πατρών και έχει αγωνιστεί σε Παναχαϊκή, ΓΣ Λαμίας, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Ραβένα, Ολυμπιακο, Παμβοχαικό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα και 2 League Cup με τις ομάδες που αγωνίστηκε. Επίσης, μετρά περισσότερες από 60 συμμετοχές σε επίπεδο εθνικής ανδρών, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2018.

H σχετική ανακοίνωση της Καλαμάτα ’80 αναφέρει: 

«Με μεγάλη χαρά η ομάδα μας ανακοινώνει τη συμφωνία μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τον διεθνή αθλητή Παναγιώτη Πελεκούδα! Ο 31χρονος κεντρικός έχει ύψος 2.04 και έχει να επιδείξει πλούσια καριέρα. Ξεκίνησε την ενασχόληση του με το Βόλεϊ στην ΕΑ Πατρών και έχει αγωνιστεί σε Παναχαϊκή, ΓΣ Λαμίας, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Ravenna, Ολυμπιακό, Παμβοχαικό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό. Έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα, 2 κύπελλα και 2 League Cup με τις ομάδες που αγωνίστηκε. Επίσης έχει μετρά περισσότερες από 60 συμμετοχές σε επίπεδο εθνικής Ανδρών, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2018».

ΑΣΠΑΣΙΑ ΒΕΛΟΝΑΚΗ