Λένε πάντα ότι ο χρόνος αλλάζει τα πράγματα, αλλά στην πραγματικότητα πρέπει να τα αλλάξεις εσύ, μόνος σου. Andy Warhol, 1928-1987, Αμερικανός καλλιτέχνης

«Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από τη μπάλα»

Ο Τάιλερ Ανταμς θα μπορούσε να διεκδικήσει Όσκαρ ατυχίας. Ηρθε στην Λειψία ως το μεγάλο αστέρι του Αμερικανικού ποδοσφαίρου. Σε ηλικία μόλις 21 ετών στην δεν μπόρεσε να δείξει το ταλέντο του, καθώς τραυματίστηκε κι όταν επανήλθε… τραυματίστηκε εκ νέου! Ο ταλαντούχος μέσος περίμενε με υπομονή να αποθεραπευτεί, αλλά μόλις έγινε καλά το πρωτάθλημα διεκόπη λόγω του κορονοϊού. Το αποτέλεσμα; Να έχει παίξει μόλις πέντε παιχνίδια.
«Ξέρω ότι αυτές είναι σίγουρα δύσκολες καταστάσεις, αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι το παν. Υπάρχουν πράγματα που είναι πιο σημαντικά από το ποδόσφαιρο και βλέπουμε αυτό ακριβώς μπροστά στα μάτια μας. Νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε όλοι υπομονή και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες » τόνισε αρχικά ο Ανταμς και στη συνέχεια αναφέρθηκε πως περνάει τον ελεύθερό του χρόνο. 
«Σπουδάζω ψυχολογία σε ένα πανεπιστήμιο που τα μαθήματα γίνονται διαδικτυακά. Με έχει βοηθήσει να παραμείνω σε αρμονία». 
Οσον αφορά τους στόχους στο πρωτάθλημα ο Ανταμς δήλωσε: «Γνωρίζουμε ότι ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε τη Bundesliga. Αυτός είναι ο στόχος μου, το μόνο που ήθελα να κάνω είναι να κερδίσω».

 Ν. Λάκατας

Read previous post:
Αθ. Τσακρής: Η παραμικρή χαλάρωση θα δημιουργήσει νέες εστίες μετάδοσης

Ταχέα μοριακά τεστ, υψηλής ακρίβειας που θα δίνουν αποτέλεσμα εντός δεκαλέπτου, πρόκειται σύντομα να έχουν στη φαρέτρα τους οι γιατροί...

Close