Οι σκέψεις είναι οι σκιές των συναισθημάτων μας - πάντα σκοτεινότερες, κενότερες και απλούστερες. - Friedrich Nietzsche, 1844-1900, Γερμανός φιλόσοφος

ΥΦΥΠΕΞ Κ. Φραγκογιάννης: Μια νέα εποχή διμερών και επιχειρηματικών σχέσεων με την Γερμανία είναι μπροστά μας

12 Σεπτεμβρίου, 2019

Σε δείπνο εργασίας με τον πρωθυπουργό της Βαυαρίας, Μάρκους Σέντερ, που διοργάνωσε η τράπεζα Hypovereinsbank στο Μόναχο, παραβρέθηκε ο υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία, Κώστας Φραγκογιάννης, την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου. Στο δείπνο συμμετείχαν στελέχη των 25 μεγαλύτερων Γερμανικών επιχειρήσεων σε επίπεδο προέδρων και Διευθυνόντων Συμβούλων, πολιτικών και ακαδημαϊκών του Ομόσπονδου Κρατιδίου της Βαυαρίας. 

Ο υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία στο χαιρετισμό του , σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου , αναφέρθηκε στο ολοκληρωμένο όραμα για οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη που καθορίζει κάθε πολιτική αλλά και κάθε απόφαση της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο κος Κώστας Φραγκογιάννης αναφέρθηκε ακόμα στην απόφασή ενσωμάτωσης όλων των οργανισμών που εμπλέκονται στην πολιτική της εξωστρέφειας υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών. 

Ο υφυπουργός Εξωτερικών προσκάλεσε τα στελέχη των Γερμανικών Επιχειρήσεων σε απευθείας διάλογο με τις υπηρεσίες της Οικονομικής Διπλωματίας και το Enterprise Greece σημειώνοντας: “ Μια νέα εποχή διμερών και επιχειρηματικών σχέσεων είναι μπροστά μας και ειλικρινά ελπίζω ότι θα έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ με πολλούς από εσάς στο κοντινό μέλλον”.

Read previous post:
Οι Ευρωπαίοι διαπραγματευτές διατηρούν ελάχιστες ελπίδες να υπάρξει συμφωνία για το Brexit μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον έχει εξοργίσει τους Ευρωπαίους διαπραγματευτές με την αδιαλλαξία του και αφήνει ελάχιστες ελπίδες να...

Close