Η ηθικολογία έρχεται μαζί με τη θλιβερή σοφία της ηλικίας, όταν μια η αίσθηση περιέργειας έχει εξανεμισθεί. Graham Green, 1904-1991, Βρετανός συγγραφέας

Χωρίς τον προπονητή τους για άγνωστο διάστημα οι Καβαλίερς

19 Μαρτίου, 2018

Την -προσωρινή- αποχώρησή του από τον πάγκο των Κλίβελαντ Καβαλίερς ανακοίνωσε ο Τάιρον Λιου, επισημαίνοντας με δήλωσή του ότι αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο τον ταλαιπωρεί από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν του NBA. Η εξέλιξη αυτή έρχεται μετά το περιστατικό που έγινε το Σάββατο (ξημερώματα Κυριακής για την Ελλάδα), όταν ο Λιου έμεινε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του αγώνα με το Σικάγο, αφήνοντας «στο πόδι του» τον πρώτο βοηθό του, Λάρι Ντρου. Ο ίδιος αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα πρώτου προπονητή στους πρωταθλητές του 2016 μέχρι να επιστρέψει ο Λιου, για τον οποίο πάντως δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Στη δήλωσή του, ο προπονητής των Καβαλίερς αναφέρει: «Μετά από πολλές συζητήσεις με τους γιατρούς μας και τον Κόμπι (σ.σ. Αλτμαν, τον γενικό διευθυντή του Κλίβελαντ) και πολλή σκέψη σχετικά με το τι είναι καλύτερο για την ομάδα και την υγεία μου, χρειάζομαι να αποσυρθώ προς το παρόν από την προπονητική και να εστιάσω σε ισχυρότερα και υγιέστερα θεμέλια, με βάση τα οποία θα κοουτσάρω στο υπόλοιπο της σεζόν. Έχω πόνους στο στήθος και άλλα ενοχλητικά συμπτώματα, σε συνδυασμό με έλλειψη ύπνου, σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Παρότι έγινε μία σειρά εξετάσεων, δεν υπήρξε κάποιο συμπέρασμα για το ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα. Αν και προσπάθησα να το αντιμετωπίσω, το τελευταίο που θέλω είναι να επηρεάσει την ομάδα. Θα χρησιμοποιήσω το διάστημα αυτό για να εστιάσω σε μία θεραπευτική και φαρμακευτική αγωγή, που προηγουμένως ήταν δύσκολο να αρχίσω στα μέσα της σεζόν. Στόχος μου είναι να βγω από αυτό πιο δυνατός και υγιής, ώστε να συνεχίσω να ηγούμαι αυτής της ομάδας προς το πρωτάθλημα, για το οποίο όλοι δουλεύουμε».

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Με Τσιγκρίνσκι αλλά χωρίς διεθνείς η προπόνηση της ΑΕΚ

Μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου, οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις στα Σπάτα.

Close