Κάθε αλλαγή βρίσκει αντίσταση επειδή οι γραφειοκράτες έχουν επενδυμένα συμφέροντα στο χάος μέσα στο οποίο λειτουργούν. Richard Nixon, 1913-1994, Αμερικανός πρόεδρος. 

Χωρίς τον Παράσχο στον πάγκο του για δεύτερο ματς ο Ατρόμητος

Μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ο Ατρόμητος θα αγωνιστεί και στο αυριανό (27/11, 17:15) ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 11η αγωνιστική της Super League, χωρίς τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο του, καθώς δεν έχει αναρρώσει ακόμα από τον κορονοϊό και παραμένει σε καραντίνα στην οικεία του.

Την ομάδα του Περιστερίου θα κατευθύνει από τον πάγκο ο άμεσος συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουτσίδης, ο οποίος στα νέα τεστ που υποβλήθηκε ήταν αρνητικός στην COVID-19, ενώ στην αποστολή που αναχώρησε για την αρκαδική πόλη, συμπεριλήφθηκε και ο Μπεντινέλι.

Στον αντίποδα εκτός έμειναν οι Βίκτωρας Κλωναρίδης (ενοχλήσεις στους κοιλιακούς), Αλέξανδρος Καρτάλης, Κωνσταντίνος Κωτσόπουλος (τραυματίες).
Την αποστολή του Ατρόμητου για το ματς με τον Αστέρα συγκροτούν οι: Πίριτς, Γιαννιώτης, Μανδάς, Παπαδόπουλος, Γκαλβάο, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Αθανασίου, Βασιλαντωνόπουλος, Κιβρακίδης, Νάτσος, Ντένιτς, Χαρίσης, Σάλομον, Μουνίθ, Μπεντινέλι, Πισάνο, Σπιριντόνοβιτς, Κουλούρης, Τζαβίδας.