Το μέλλον ανήκει στους ανθρώπους που βλέπουν τις δυνατότητες προτού αυτές γίνουν προφανείς. Theodore Levitt, 1925-2006, Αμερικανός οικονομολόγος.

Χωρίς ουσιώδεις αλλαγές το πρόγραμμα για το 2021

Με ελάχιστες αλλαγές (κυρίως στις ώρες έναρξης κάποιων αγωνισμάτων) εγκρίθηκε το αναθεωρημένο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, οι οποίοι μετατέθηκαν από το 2020 για το 2021, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Όλη η διοργάνωση έχει μετατεθεί βεβαίως κατά μία ημέρα (από το διάστημα 24 Ιουλίου-9 Αυγούστου 2020 στο διάστημα 23 Ιουλίου-8 Αυγούστου 2021), αλλά από κει και πέρα ουσιώδεις αλλαγές δεν υπάρχουν στο νέο πρόγραμμα. Η τελετή έναρξης θα πραγματοποιηθεί στις 23/7/2021 στο νέο Εθνικό Στάδιο του Τόκιο, αλλά οι Αγώνες θα έχουν αρχίσει ήδη από τις 21 Ιουλίου, με ένα ματς του τουρνουά σόφτμπολ να ανοίγει την αυλαία.

Ο μαραθώνιος και οι αγώνες βάδην παραμένουν προγραμματισμένοι στο Σαπόρο, στα βόρεια της Ιαπωνίας, μετά την απόφαση να μεταφερθούν από το Τόκιο, υπό το φόβο των δυσμενών καιρικών συνθηκών (ζέστη και υγρασία).

 

Γ. Δημητρόγλου

 

 

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Β. Κικίλιας: Είναι ευκαιρία η Κως να γίνει πρότυπο νησί, παράδειγμα για όλες τις άλλες τουριστικές περιοχές

Το νησί της Κω επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, και είχε συνεργασία με τοπικούς παράγοντες για ζητήματα της...

Close