Ο καπιταλισμός έχει ένα μόνιμο ελάττωμα: την άνιση κατανομή του πλούτου. Ο σοσιαλισμός αντίθετα έχει ένα σταθερό προτέρημα: την ίση κατανομή της φτώχειας. Ουίνστον Τσώρτσιλ, 1874-1965, Βρετανός πρωθυπουργός, Νόμπελ 1953

Χωρίς νερό περιοχές σε Πυλαία,Πανόραμα, και Αμπελόκηπους

11 Ιανουάριος, 2019

Χωρίς νερό είναι καταναλωτές και καταστήματα σε περιοχές της Πυλαίας, του Πανοράματος και των Αμπελοκήπων.

Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν από την Εταιρεία Ύδρευσης Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ) στην Πυλαία, διακοπή υδροδότησης είναι σε εξέλιξη στην οδό Βοσπόρου 15 και σε όλε τις παρακείμενες οδούς. Εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης υδροδότησης, 14:30 το μεσημέρι.

Στο Πανόραμα, χωρίς νερό είναι καταναλωτές στην οδό Μακεδονομαχου Οργαντζη Αθανασιου και σε όλες τις παρακείμενες οδούς . Εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης υδροδότησης, 11:30 το πρωί.

Στη δυτική πλευρά της πόλης, χωρίς νερό ειναι καταναλωτές και καταστήματα στην περιοχή των Αμπελοκήπων και συγκεκριμένα στην οδό Βαινδηριου / 2 και σε όλες τις παρακείμενες οδούς. Εκτιμώμενος χρόνος αποκατάστασης υδροδότησης, 11:00.

Read previous post:
Τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ αναμένουν οι επικεφαλής του συνδυασμού, «ΠΟΛΗχρωμη Θεσσαλονίκη»

Τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ και τις πρώτες δημοσκοπήσεις για τις εκλογές στο Δήμο Θεσσαλονίκης, αναμένουν, οι επικεφαλής του συνδυασμού "ΠΟΛΗχρωμη...

Close