Αυτή και μόνο είναι η ρίζα από όπου ξεπετιέται ένας τύραννος: όταν εμφανίζεται για πρώτη φορά είναι ο προστάτης. Πλάτων, 427-347 π.Χ., Φιλόσοφος

Χωρίς Κρέσπο και Ελ Καντουρί με Ομόνοια

19 Οκτωβρίου, 2020

Χωρίς δύο από τους έμπειρους ποδοσφαιριστές του θα αντιμετωπίσει το βράδυ της προσεχούς Πέμπτης (22/10) την Ομόνοια Λευκωσίας ο ΠΑΟΚ, στο πρώτο παιχνίδι των ομίλων του Εuropa League, στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Χοσέ Κρέσπο και ο Ελ Καντουρί δεν θα είναι στη διάθεση του Άμπελ Φερέιρα, καθώς ο πρώτος συνέχισε και σήμερα το ατομικό του πρόγραμμα και δεν έχει το χρόνο πλήρους αποκατάστασης, ενώ ο δεύτερος φαίνεται πως έχει βαρύτερο και σημαντικότερο πρόβλημα μετά την μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε σήμερα.

Ο Μαροκινός μέσος ακολούθησε σήμερα θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα καθώς, όπως διαπιστώθηκε από τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, ταλαιπωρείται από μία θλάση πρώτου βαθμού στον δεξί δικέφαλο και η απουσία του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις υπολογίζεται στις δύο εβδομάδες.

Στην αναφορά τους με φόντο την αναμέτρηση με την Ομόνοια, για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Europa League, οι «ασπρόμαυροι» στάθηκαν στον απόηχο της αναμέτρησης με την ΑΕΚ: «Το ματς με την ΑΕΚ ήταν καλό αγωνιστικά, αλλά όχι βαθμολογικά, δεδομένου ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε νίκη την υπεροχή του στον αγωνιστικό χώρο. Σε τέτοιες περιπτώσεις οι απαντήσεις δίνονται στο γήπεδο και οι συνεχόμενοι αγώνες, έστω κι αν επιφέρουν κούραση, αποτελούν και την ιδανική θεραπεία. Ο “Δικέφαλος” μπροστά του έχει την ευρωπαϊκή πρόκληση του Europa League και θέλει να ξεκινήσει θετικά την πορεία του στον όμιλο υποδεχόμενος την Πέμπτη (22.10, 20:00) την Ομόνοια στο γήπεδο της Τούμπας».

 

Ντ. Καραμητρούσης