Πετυχαίνουμε στις προσπάθειες που απαιτούν τις θετικές ιδιότητες που έχουμε, αλλά μεγαλουργούμε σε εκείνες στις οποίες μπορούμε να αξιοποιήσουμε και τα ελαττώματά μας. - Alexis de Tocqueville, 1805-1859, Γάλλος πολιτικός φιλόσοφος

Χωρίς Κόντε, αλλά με Μιλιντσεάνου και Γκαρντάβσκι ο ΠΑΣ

16 Οκτωβρίου, 2021

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Ολυμπιακό, αύριο, Κυριακή (17/10, 20:30) για την 6η αγωνιστική της Super League, με δεδομένη την απουσία του Κόντε που θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Ο Ηρακλής Μεταξάς δεν θα έχει στη διάθεση του εξάλλου και τον Λώλη, ενώ αντίθετα επέστρεψαν στην αποστολή οι Μιλιντσεάνου και Γκαρντάβσκι. Η ομάδα των Ιωαννίνων ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία για το ματς με τους «ερυθρόλευκους» και εν συνεχεία ο Ηρακλής Μεταξάς ανακοίνωσε την αποστολή. 

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για την αναμέτρηση με την ομάδα του Πειραιά αποτελείται από τους εξής: Λοντίγκιν, Σούλη, Σάλιακα, Παντελάκη, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Οικονομόπουλο, Καραγιάννη, Καραχάλιο, Κάργα, Ντομίνγκες, Σιόντη, Γκαρντάβσκι, Μπρένερ, Λιάσο, Τριάδη, Σνάιντερ, Μορέιρα, Μιλιντσεάνου, Περέα.

ΑΣΠΑΣΙΑ ΒΕΛΟΝΑΚΗ