Οι πρωτοποριακοί οργανισμοί δεν σπαταλούν χρόνο ούτε δυνάμεις για να υπερασπιστούν το χθες. Peter Drucker, 1909-2005, Αυστριακός γκουρού του management

Χρώμα της Χρονιάς 2023 της Vivechrom

22 Σεπτεμβρίου, 2022

 Η Vivechrom, ανακοίνωσε την απόφαση της να βάλει υμε στο επίκεντρο της έμπνευσής της την φύση η οποία φέτος βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας ατζέντας. Όχι μόνο επιλέξαμε ένα Χρώμα της Χρονιάς για να σας εμπνεύσουμε να συλλάβετε τη μαγεία της φύσης και να τη φέρετε μέσα στο σπίτι σας, αλλά σας προτείνουμε και τέσσερις νέες παλέτες με χρωματικούς συνδυασμούς που αντικατοπτρίζουν τους διαφορετικούς τρόπους που μας διδάσκει και μας τρέφει η φύση. Η γη είναι η πηγή των πάντων, δίνοντας μας παρηγοριά, έμπνευση και μυριάδες λύσεις για τη ζωή, τονίζεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Το νέο Χρώμα της Χρονιάς 2023 της Vivechrom είναι το Άγουρο Στάχυ 50YY 49/191. Όπως εξηγεί η εταιρεία πρόκειται για ένα λαμπερό, φυσικό τόνο που χαρίζει μια αίσθηση φυσικής μαγείας στα σπίτια μας. Αντιπροσωπεύει τόσο τον θαυμασμό μας για την ακατέργαστη, σχεδόν μαγική, ροή της ζωής όσο και την ελευθερία που προσφέρουν οι εικόνες από ατελείωτους αγρούς με αγριολούλουδα, σιτηρά, στάχυα και ακαλλιέργητες σοδιές. Το Άγουρο Στάχυ 50YY 49/191 είναι ένας θετικός, φυσικός τόνος που, μας συνδέει με τον φυσικό κόσμο και μπορεί να μας βοηθήσει να νιώθουμε καλύτερα στα σπίτια μας.