Αν η ιστορία των τελευταίων ετών μας διδάσκει κάτι είναι ότι η ειρήνη δεν είναι επακόλουθο του αφοπλισμού, ο αφοπλισμός είναι επακόλουθο της ειρήνης - Bernard Baruch

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης

24 Δεκεμβρίου, 2019

    Τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έψαλαν σήμερα σύλλογοι, χορωδίες και εκπρόσωποι φορέων στον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα. 
    Ο κ. Τζιτζικώστας δήλωσε ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας γέμισε σήμερα από Χριστουγεννιάτικες μελωδίες και ευχές για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά. Ο ίδιος ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά, καλή χρονιά, με υγεία και προσωπική ευτυχία και τόνισε: “Είναι πραγματικά μια πολύ σημαντική περίοδος για τη χώρα μας αυτή. Η χρονιά που έρχεται θα είναι σίγουρα μια καλύτερη χρονιά από το 2019 αρκεί να έχουμε αισιοδοξία, πίστη στις δυνατότητές μας και – πάνω από όλα – υγεία”.
    Τα κάλαντα άκουσε στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης ο δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας ο οποίος εξέφρασε την χαρά του που, όπως είπε, βρίσκεται ανάμεσα στους ανθρώπους της πόλης. Ευχήθηκε και ο ίδιος “τα καλύτερα για τον καθένα, για κάθε οικογένεια, υγεία και δημιουργικότητα”. 
 

Περισσότερα στη κατηγορία Ρεπορτάζ
Με Χριστόψωμο 400 κιλών θα γιορτάσει η Αρναία Χαλκιδικής την παραμονή των Χριστουγέννων

Με ένα γιγαντιαίο Χριστόψωμο 400 κιλών θα γιορτάσουν το έθιμο του "Μελώματος του Χριστού" στην ορεινή Χαλκιδική απόψε, παραμονή Χριστουγέννων.

Close