Το θεμελιώδες ερώτημα δεν είναι ποιο είναι το καλύτερο, αλλά ποιος θα αποφασίσει ποιο είναι το καλύτερο. Thomas Sowell, 1930 - , Αμερικανός πολιτικός σχολιαστής

Χρήστου: «Έφυγε το ψυχολογικό βάρος με τη μετάθεση των Ο.Α.»

25 Μαρτίου, 2020

«Μονόδρομο» χαρακτήρισε την απόφαση μετάθεσης των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο για το 2021 ο Απόστολος Χρήστου με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΚΟΕ). Ο Έλληνας κολυμβητής εξήγησε πως «πάνω απ΄ όλα είναι η υγεία μας» και παραδέχτηκε πως «από σήμερα έφυγε το ψυχολογικό βάρος και η πίεση που είχαμε».

Αναλυτικά, ο Απόστολος Χρήστου δήλωσε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας: «Η απόφαση ήταν αναμενόμενη και αποτελούσε μονόδρομο για τη ΔΟΕ. Ήταν η καλύτερη απόφαση που μπορούσαν να πάρουν με την τρέχουσα κατάσταση που επικρατεί. Πάνω απ όλα είναι η υγεία μας και στις ημέρες που διανύουμε βρίσκεται σε κίνδυνο για πολλούς συνανθρώπους μας παγκοσμίως, οπότε η διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων φέτος δεν θα ήταν σωστή».

Ο Χρήστου πρόσθεσε: «Από σήμερα έφυγε το ψυχολογικό βάρος και η πίεση που είχαμε, αφού δεν κάνουμε προπονήσεις εδώ και καιρό και δεν υπήρχε επίσημη ανακοίνωση για το αν θα γίνουν ή οχι οι Ολυμπιακοί αγώνες. Από εδώ και πέρα θα κάνουμε υπομονή να περάσει αυτή η περιπέτεια που διανύουμε όλοι μας και να επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας πιο δυνατοί».
 

Read previous post:
Covid-19: Θάνατοι, εξελίξεις και νέα μέτρα σε ευρωπαϊκές χώρες

Ελβετία Ο αριθμός των νεκρών από τον νέο κορονοϊό αυξήθηκε στους 103, ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση, από 90 που ήταν...

Close