Βρίσκω πάντα τη λέξη «Ευρώπη» στα χείλη πολιτικών που θέλουν από άλλες δυνάμεις κάτι που δεν τολμούν να κάνουν στο όνομα της δικής τους χώρας - Όττο Φον Μπίσμαρκ

Χρ. Σταϊκούρας – Γ. Πλακιωτάκης για τον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης: «Δικαίωση του στρατηγικού σχεδιασμού της κυβέρνησης για την αξιοποίηση των λιμανιών της χώρας»

16 Οκτωβρίου, 2020

Για δικαίωση του στρατηγικού σχεδιασμού της κυβέρνησης για την αξιοποίηση των λιμανιών της χώρας, αλλά και τη μεθοδική της προσέγγιση προκειμένου ο σχεδιασμός αυτός να υλοποιηθεί με επιτυχία, κάνουν λόγο σε κοινή δήλωσή τους οι υπουργοί Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τέσσερα επενδυτικά σχήματα για τον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης.

«Προχωράμε με σταθερά βήματα για να καταστήσουμε τα λιμάνια μας πυλώνες ισχυρής ανάπτυξης, τόσο σε περιφερειακό όσο και σε εθνικό επίπεδο, με πολλαπλά και πολύ σημαντικά οφέλη για κάθε τοπική κοινωνία και συνολικά για την ελληνική οικονομία», αναφέρουν επίσης στην κοινή δήλωση.

Περισσότερα στη κατηγορία Οικονομία
Δήλωση Χρ. Σταϊκούρα με αφορμή την ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ για την αύξηση κατά 1,9% του ΑΕΠ το 2019

«Η σημερινή ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ για τους ετήσιους εθνικούς λογαριασμούς, με την επικαιροποίηση των στοιχείων για το παρελθόν, έκανε ακόμα...

Close