Είναι καλό να θυμόμαστε ότι το σύμπαν - με μια μικρή, ασήμαντη εξαίρεση - αποτελείται από τους άλλους, John Andrew, 1874-1937, Αμερικανός γιατρός & γνωμικογράφος

Χρ. Γιαννούλης: Να ακούσουμε καθαρές κουβέντες σε βασικές επιλογές

24 Ιουνίου, 2019

«Πρέπει να ακούσουμε καθαρές κουβέντες σε βασικές επιλογές» τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, “Πρακτορείο 104,9 FM”, ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του «ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία», Χρήστος Γιαννούλης, σε ό,τι αφορά τις εξαγγελίες των κομμάτων στο χρονικό διάστημα ώς τις εκλογές, υπογραμμίζοντας ότι αυτές πρέπει να απαντούν σε συγκεκριμένα ερωτήματα: «Υποστηρίζουμε το κοινωνικό κράτος, που αφορά και τη μεσαία τάξη, στην πλάτη της οποίας, στον ορισμό της οποίας, σκυλεύουν πάρα πολύ και ιδιαίτερα αυτοί που τη γονάτισαν μέχρι το 2015; Στηρίζουμε τη δημόσια εκπαίδευση, τη δημόσια υγεία; Στηρίζουμε δομές και πολιτικές, που βοήθησαν ανθρώπους, που δεν είχαν πέντε ευρώ να πάρουν ένα μπουκάλι γάλα και σήμερα – παρότι περνούν πολύ δύσκολα – έχει αυξηθεί ο δείκτης μιας αξίας, την οποία δεν την πολυσυζητάμε, της αξιοπρέπειας;».

«Είναι πολύ σοβαρή υπόθεση η προοπτική της ζωής μας, της ζωής όλων μας, για να την αναθέσουμε σε επαγγελματίες παραπλανητές της πολιτικής» τόνισε ο κ. Γιαννούλης και κάλεσε τη ΝΔ να πει «ποιο είναι το χρονοδιάγραμμα» της «χιονοστιβάδας ανάπτυξης και επενδύσεων» που υπόσχεται στο λαό.«Αυτές τις απαντήσεις δεν τις δίνουνε» είπε ο κ. Γιαννούλης.

«Ανταπαντά η ΝΔ ότι υπάρχει σαφήνεια (στο πρόγραμμα της)» συνέχισε ο κ. Γιαννούλης, διερωτώμενος εάν σε αυτό περιλαμβάνεται η διατήρηση του ΦΠΑ του 6% και πρόσθεσε: «Γιατί εγώ διαβάζω δύο σειρές, ότι στο τέλος της τετραετίας, η Ελλάδα θα έχει δύο συντελεστές, 22% και 11%». Διερωτήθηκε επίσης εάν η ΝΔ προτίθεται να καταργήσει ή να διατηρήσει τα οκτάμηνα του ΟΑΕΔ, όπου με «ηλεκτρονικό τρόπο», αξιοκρατικά, δόθηκε αξιοπρεπή απασχόληση σε πολλούς.

Read previous post:
Ο πρόεδρος Τραμπ είναι έτοιμος να μιλήσει με το Ιράν

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είναι έτοιμος να μιλήσει με το Ιράν για μια συμφωνία που θα οδηγούσε σε...

Close