Η άγνοια οδηγεί στο φόβο, ο φόβος οδηγεί στο μίσος και το μίσος οδηγεί στη βία. Αυτή είναι η εξίσωση. Michael Moore, Aμερικανός κινηματιγραφιστής

Χιούμορ από τον οίκο Seletti στην Έκθεση Επίπλου της Στοκχόλμης

12 Φεβρουάριος, 2019

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο ποπ ιταλικός οίκος επίπλων και φωτιστικών Seletti φέρνει τις πολύχρωμες, χιουμοριστικές δημιουργίες του στη χώρα του μίνιμαλ ντιζάιν.

Το «περίπτερο» του Seletti πρόσφερε, από τις 5 έως τις 9 Φεβρουαρίου, στη διεθνή Έκθεση Επίπλου και Φωτιστικών της Στοκχόλμης, μια δόση χιούμορ και ειρωνίας. Και διασκέδασης.

Παρουσίασε δύο φωτιστικά από την τελευταία συνεργασία του με τον Ιταλό σχεδιαστή Marcantonio. Το «My Little Evening», ένα επιτραπέζιο φωτιστικό όπου σε έναν φανοστάτη στο πεζοδρόμιο μιας πόλης φανταστικής έχει σκαρφαλώσει μια γάτα που έχει αναστατωθεί από ένα σκυλί που την παρατηρεί, αποσβολωμένο. Και το «Candle Twin», επίσης επιτραπέζιο φωτιστικό, στο οποίο ένα «ουράνιο τόξο» από λευκό νέον γεφυρώνει δύο ρετρό λευκά κηροπήγια.

Ανάμεσα στα προϊόντα από το Studio Job για τον οίκο, το καρδιόσχημο, από νέον, φωτιστικό τοίχου, ως μέρος μιας κολεξιόν για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Στο ίδιο πλαίσιο, και η καινούργια λάμπα-ποντίκι του Marcantonio, με το χαριτωμένο τρωκτικό να κρατά μια λάμπα σε σχήμα καρδιάς.

Read previous post:
Απ.Τζιτζικώστας: Η ΠΚΜ είναι η πρώτη περιφέρεια στην Ελλάδα σε αξιοποίηση ευρωπαϊκών κονδυλίων

"Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά η Κεντρική Μακεδονία είναι η πρώτη περιφέρεια στην Ελλάδα σε αξιοποίηση ευρωπαϊκών κονδυλίων" τόνισε ο περιφερειάρχης...

Close