Ποτέ δεν συνειδητοποιείς πόσο καλή μνήμη έχεις μέχρι τη στιγμή που προσπαθήσεις να ξεχάσεις κάτι. Franklin P. Jones, 1908-1980, Αμερικανός χιουμορίστας.

Χιλιάδες παιδικές ευχές πραγματικότητα στα «Ευχοστολίδια» του ΟΠΑΠ

12 Ιανουαρίου, 2022

Περισσότερες από 6.700 παιδικές ευχές έγιναν πραγματικότητα στις φετινές γιορτές από την δράση «Ευχοστολίδια» του ΟΠΑΠ, καθώς χιλιάδες άνθρωποι από όλη την Ελλάδα αγκάλιασαν την συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Ειδικότερα, έγιναν πραγματικότητα 6.780 χριστουγεννιάτικες ευχές παιδιών από τους οργανισμούς «Κιβωτός του Κόσμου» και «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Χάρη στην κινητοποίηση και τη συμβολή όλων, τα παιδιά των δύο οργανισμών απέκτησαν τα δώρα που ονειρεύτηκαν για τις γιορτές. 
Με την ευκαιρία αυτή ο ΟΠΑΠ ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στη δράση «Ευχοστολίδια» και γενναιόδωρα συνεισέφεραν στα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Έργα υποστήριξης από τον ΟΠΑΠ στους δύο οργανισμούς
 
Στο πλαίσιο της μεγάλης γιορτής προσφοράς και αγάπης, ο ΟΠΑΠ υλοποιεί έργα υποστήριξης στις εγκαταστάσεις των δύο φορέων που συμμετέχουν στα «Ευχοστολίδια», με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των παιδιών.

Συγκεκριμένα, ο ΟΠΑΠ πραγματοποιεί βελτιωτικές εργασίες στο σπίτι του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στην Αρχαία Κόρινθο, και εργασίες για τη διαμόρφωση του προαύλιου χώρου και την τοποθέτηση φωτισμού και εξοπλισμού στο νέο σπίτι φιλοξενίας του οργανισμού «Κιβωτός του Κόσμου», στην Αθήνα.

Το σχετικό βίντεο
https://www.youtube.com/watchv=plEYMnWbfPo