Η χρηματιστηριακή μόχλευση είναι το πλεονέκτημα που έχουν οι πλούσιοι έναντι της μεσαίας και φτωχής τάξης – Rich Dad

Χατσερίντι: «Είναι δύσκολο να μιλήσω για τον εαυτό μου»

13 Ιούνιος, 2018

Μετά την πρώτη επίσκεψη και ξενάγησή του στα… άδυτα της Τούμπας, ο Ουκρανός Εβγκέν Χατσερίντι έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις για την καινούργια του ομάδα και τους βασικούς του στόχους, μέσα από την κάμερα του ΠΑΟΚ ΤV. 

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που μάχεται για να φτάσει του υψηλούς στόχους, που σημαίνει Ευρώπη και κατάκτηση πρωταθλήματος. Η ομάδα θα παίξει προκριματικά για να μπει στους ομίλους του Champions League». «Σημαίνει πολλά και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θα προσπαθήσω να αποδείξω ότι δεν βρέθηκα τυχαία εδώ. Θα ήθελα το γήπεδο να είναι πάντα γεμάτο, ξέρω ότι οι φίλαθλοι εδώ είναι πολύ ένθερμοι και δίνουν τα πάντα για να υποστηρίξουν την ομάδα τους γιατί παίζουμε γι’αυτούς. Το περιμένω με ανυπομονησία», είπε.

«Θέλω πολύ να κατακτήσω τρόπαια και όπως κάθε ποδοσφαιριστής όταν έρχεται εδώ, έχω ως στόχο το πρωτάθλημα. Γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ έχει χρόνια να στεφθεί πρωταθλητής. Θέλω να έχουμε μια αξιοπρεπή εμφάνιση στην Ευρώπη. Είναι δύσκολο να μιλήσω για τον εαυτό μου. Ο κόσμος βλέπει και μπορεί να το κρίνει αυτό», συμπλήρωσε.

Read previous post:
Πρώτα σχόλια πηγών της ΝΔ σχετικά με το κείμενο της συμφωνίας για την ονομασία της πΓΔΜ

«Η κυβέρνηση και τα γνωστά φερέφωνά της, σε ένα ακόμη κακοστημένο ρεσιτάλ προπαγάνδας, βαφτίζουν "διπλωματική επιτυχία" την άκρως προβληματική συμφωνία...

Close