Οι πιο καυτές θέσεις στην κόλαση είναι κρατημένες γι’ αυτούς που, σε καιρούς μεγάλης ηθικής κρίσης, διατηρούν ουδέτερη στάση. Dante Aliggeri, 1265-1321, Ιταλός ποιητής

Χαρίτσης-Ξανθός-Αχτσιόγλου: Ξεκάθαρη απόπειρα σκανδαλώδους εύνοιας των ασφαλιστικών ομίλων εκ μέρους της κυβέρνησης

20 Οκτωβρίου, 2020

Για ξεκάθαρη απόπειρα σκανδαλώδους εύνοιας των ασφαλιστικών ομίλων, κάνουν λόγο οι Αλέξης Χαρίτσης, Ανδρέας Ξανθός και Έφη Αχτσιόγλου, απαντώντας στον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Οι τομεάρχες Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Υγείας και Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρουν σε κοινή δήλωση τους πως κατανοούν «ότι το πλήθος αντιδράσεων που έχει ξεσηκώσει η διάταξη-δώρο στους μεγάλους ασφαλιστικούς ομίλους έχει ενοχλήσει τον υπουργό Ανάπτυξης», σημειώνοντας ότι «το περιεχόμενο της διάταξης ωστόσο είναι σαφές και η απόπειρα σκανδαλώδους εύνοιας των ασφαλιστικών ομίλων ξεκάθαρη».

Αυτό διότι, όπως τονίζουν, «θα έχουν πλέον το δικαίωμα να επιβάλλουν κατά το δοκούν αυξήσεις σε όλα τα μακροχρόνια συμβόλαια υγείας, απλά ειδοποιώντας τον ασφαλισμένο και χωρίς να υπόκεινται σε έλεγχο από τη δημόσια διοίκηση, όπως γίνεται σήμερα». «Αν ο υπουργός αισθάνεται εκτεθειμένος ας αποσύρει το επίμαχο άρθρο», τονίζουν.

Περισσότερα στη κατηγορία Πολιτική
Εμπάργκο όπλων στην Τουρκία ζητά ο Ν. Δένδιας με επιστολές του στους ομολόγους του Γερμανίας-Ισπανίας-Ιταλίας

Επιστολές προς τους ομολόγους του της Γερμανίας Χάικο Μάας (Heiko Maas) της Ισπανίας Αράνχα Γκονζάλες Λάγια (Arancha Gonzalez-Laya) και της...

Close