Στην Αμερική, όλοι έχουν την άποψη ότι δεν έχουν κοινωνικά ανώτερους, μιας και όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι, αλλά κανένας δεν παραδέχεται ότι δεν έχει κοινωνικά κατώτερους. - Bertrand Russell, 1872-1970 , Βρετανός φιλόσοφος

Χαρίλαος Τρικούπης: «Είμαστε πια πρωταθλητές» (pic)

Έστω κι αν η σεζόν στην Α2 ανδρών στο μπάσκετ δεν ολοκληρώθηκε στο παρκέ λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ο πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα όταν η ΕΟΚ ανέστειλε τις αγωνιστικές δραστηριότητες ήταν ο Χαρίλαος Τρικούπης. Η ομάδα του Μεσολογγίου εξέδωσε ανακοίνωση την Παρασκευή (29/5), μετά την ανακοίνωση της ΕΟΚ που την ανέδειξε επισήμως πρωταθλήτρια. Με τίτλο της ανακοίνωσης «είμαστε πια πρωταθλητές», ο Χαρίλαος Τρικούπης τόνισε πως «όλη η πόλη γιορτάζει», αλλά και πως αύριο κιόλας ξεκινούν οι διαδικασίες για τη συμμετοχή στην κορυφαία τη τάξει κατηγορία, την Basket League. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Χαρίλαου Τρικούπη για την ανάδειξή του σε πρωταθλητή της Α2 και την ιστορική άνοδο στα «μεγάλα σαλόνια»:

«Είναι και επίσημο πλέον, καθώς η ΕΟΚ επικύρωσε σήμερα τις βαθμολογίες των Εθνικών κατηγοριών, ότι η ομάδας μας είναι πρωταθλήτρια της Α2 για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020!

Ύστερα από μία δύσκολη, περίεργη, αλλά και συνάμα φανταστική σεζόν, ο Γ.Σ. Χαρίλαος Τρικούπης Μεσολογγίου πήρε αυτό που βάσει εικόνας -και βαθμολογίας- δικαιούτο! Το τρόπαιο του Πρωταθλητή! Με τις ομάδες να έχουν διανύσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, ήτοι πάνω από τα 2/3 του φετινού “ μαραθωνίου”, η ομάδα μας μέχρι την 21η Αγωνιστική (που έμελλε να είναι και η τελευταία για τη σεζόν 2019-2020), βρισκόταν στην ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ, έχοντας πραγματοποιήσει μία απίθανη πορεία πρωταθλητισμού με 19 νίκες και μόλις 2 ήττες.

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλο το φίλαθλο κοινό του Μεσολογγίου (και όχι μόνο) που για ακόμη μια χρονιά ήταν δίπλα μας, όλους τους χορηγούς που ενίσχυσαν οικονομικά την ομάδα και φυσικά το μέγα χορηγό μας την εταιρεία V2 Development.

Μπορεί να μη καταφέραμε να πανηγυρίσουμε τη κατάκτηση του πρωταθλήματος μέσα στο παρκέ, αυτό όμως δεν μειώνει επουδενί το μέγεθος της επιτυχίας μας και της χαράς μας.

Σήμερα η πόλη γιορτάζει!!! Από αύριο σηκώνουμε τα μανίκια και ξεκινάμε τις διαδικασίες αυτές που θα μας επιτρέψουν να αγωνιστούμε στη πρώτη τη τάξει Εθνική κατηγορία τη νέα αγωνιστική περίοδο».

Ασπασία Βελονάκη

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Οι νέες τιμές των εισιτηρίων και καρτών Μέσα Μαζικής Μεταφοράς από 1η Ιουνίου

Μειώνεται στο 1,20 ευρώ από 1,40 που κοστίζει σημερα η η τιμή του ενιαίου εισιτηρίου στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς της...

Close