Σε κάθε επιθυμία, πρέπει να τίθεται το ερώτημα: τι θα μου συμβεί αν πραγματοποιηθεί αυτό που θέλω και τι αν δεν πραγματοποιηθεί; Επίκουρος, 341-270 π.Χ., Αρχαίος φιλόσοφος

Χάνγκα: «Ο κίνδυνος για τραυματισμούς είναι μεγάλος»

29 Μαΐου, 2020

Στον κίνδυνο που ελλοχεύει να προκύψουν σοβαροί τραυματισμοί, στάθηκε ο Άνταμ Χάνγκα, ενόψει της επανεκκίνησης της ACB, η οποία ευελπιστεί να τελειώσει την εφετινή σεζόν σε τουρνουά δύο εβδιμάδων. 

«Από τη στιγμή που το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί, θα παίξουμε στο όριο, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και θα το κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Έχω αρκετές αμφιβολίες και νομίζω πως δεν είμαι ο μόνος, αρκετοί παίκτες έχουν τις ίδιες. Ο κίνδυνος για τραυματισμούς είναι μεγάλος. Δεν είναι μια ιδανική κατάσταση για να αγωνιστείς. Σε τέτοιες περιστάσεις, καμιά φορά νοιαζόμαστε περισσότερο για τα ιατρικά πρωτόκολλα παρά για το μπάσκετ. Θα προσπαθήσουμε, αλλά είναι ξεκάθαρο πως αυτές οι δύο εβδομάδες δράσης θα είναι πολύ δύσκολες σωματικά» είπε ο γκαρντ/φόργουορντ της Μπαρτσελόνα, προσθέτοντας:

«Είναι κρίμα που η Euroleague δεν θα ολοκληρωθεί, αλλά δεν μπορούμε να παραπονεθούμε. Υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα. Είδαμε πόσοι άνθρωποι πέθαναν στην Ισπανία και σε όλο τον κόσμο από την ασθένεια. Το να κατακτήσω την Euroleague είναι το όνειρό μου και αυτό είναι το πλάνο της ομάδας».

 Θ. Ψωμάς

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Στις 14 Ιουνίου η σέντρα στο πρωτάθλημα της Σουηδίας

Η κυβέρνησης της Σουηδίας και το υπουργείο υγείας της χώρας έδωσαν την έγκριση τους για την έναρξη του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου...

Close