Όσο πιο πρωτότυπη είναι μια ανακάλυψη, τόσο πιο προφανής φαίνεται μετά. Arthur Koestler, 1905-1983, Ουγγροβρετανός συγγραφέας

Χάνει τον Γκίντερ για μεγάλο διάστημα η Γκλάντμπαχ

26 Νοεμβρίου, 2018

Έναν από τους βασικότερους παίκτες της χάνει για αρκετό διάστημα η Γκλάντμπαχ, η οποία φιγουράρει στη δεύτερη θέση του γερμανικού πρωταθλήματος, τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ. Ο λόγος για τον Ματίας Γκίντερ, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στη χθεσινή νίκη με 4-1 επί του Ανόβερου, σε μία σύγκρουσή του με τον Νοά Σαρενρέν Μπαζέε. Ο διεθνής Γερμανός αμυντικός της Μπορούσια υπέστη κάταγμα γνάθου και αναμένεται να υποβληθεί αύριο (27/11) σε επέμβαση χειρουργικής αποκατάστασης. Το διάστημα της απουσίας του δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη, σε κάθε περίπτωση όμως αποκλείεται να επιστρέψει πριν τις 18 Ιανουαρίου, οπότε επαναρχίζει η Bundesliga μετά τη χειμερινή διακοπή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 24χρονος Γκίντερ δεν είχε χάσει ούτε ένα αγωνιστικό λεπτό από το ξεκίνημα της σεζόν και αποτελεί σημείο αναφοράς στην άμυνα της Γκλάντμπαχ.

Η σφοδρή σύγκρουση είχε -ελαφρύτερες- συνέπειες και για τον έτερο εμπλεκόμενο ποδοσφαιρστή, τον Νοά Σαρενρέν Μπαζέε του Ανόβερου, που υπέστη διάσειση.

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
«Καθαρή» η αξονική του Βουό

Στο νοσοκομείο του Ηρακλείου διανυκτέρευσε την Κυριακή (25/11) ο Πατρίκ Βουό, καθώς κρίθηκε απαραίτητο να μείνει υπό παρακολούθηση, μετά το...

Close