Άμιλλα είναι η τάση να φτάσει κανείς τον άλλον, που τον θαυμάζει, ή και να τον ξεπεράσει, χωρίς να αισθάνεται φθόνο, αν ο άλλος τον ξεπερνάει. Αριστοτέλης, 384-322 π.Χ. Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

Χάμιλτον: «Φέντερερ και Ναδάλ είναι το καλύτερο παράδειγμα για όλους μας»

7 Νοεμβρίου, 2017

Γίνεται ένας ραλίστας να έχει ως πρότυπο τενίστα;… Γίνεται και μάλιστα όχι έναν, αλλά δύο τενίστες, πολύ περισσότερο όταν αυτοί είναι ο Ρότζερ Φέντερερ και ο Ράφαελ Ναδάλ, οι οποίοι αποδεικνύονται σαν το… παλιό καλό κρασί! Ειδικά φέτος που επανέκαμψαν και οι δύο και «σάρωσαν» σχεδόν τα πάντα στο πέρασμά τους. 
Ο Λιούις Χάμιλτον εξασφάλισε τον τίτλο στη Formula 1, για τέταρτη φορά στην καριέρα του και θέλοντας να αναδείξει τον θετικό ανταγωνισμό που έχει με τον Σεμπάστιαν Φέτερ, επικαλέστηκε τον διαχρονικό ανταγωνισμό του Ναδάλ με τον Φέντερερ. 
«Έχω μια πολύ καλή σχέση με τον Σεμπάστιαν. Άλλωστε είμαστε ενήλικοι, δεν είμαστε 20χρονοι», είπε αρχικά όταν ρωτήθηκε σχετικά και στη συνέχεια πιλότος της Mercedes πρόσθεσε: 
«Γνωρίζω τα πάντα γι αυτόν, τι έκανε τα προηγούμενα χρόνια, πόσο συνεπής ήταν, ποια είναι τα αδύνατα σημεία του και ποια τα δυνατά. Γνωριζόμαστε όπως γνωρίζονται τόσα χρόνια ο Ναδάλ και ο Φέντερερ. Και οι δύο αποτελούν το καλύτερο παράδειγμα και έμπνευση για όλους μας». 

Read previous post:
Οικονομική «ανάσα» για τους γουναράδες το 2nd Fur Shopping Festival

Οικονομική ανάσα σε μια νεκρή περίοδο για τις πωλήσεις γούνας έδωσε στους γουναράδες της Καστοριάς και της Σιάτιστας η πώληση...

Close