Ιδεαλιστής είναι κάποιος που επειδή βλέπει ότι το τριαντάφυλλo είναι πιο ωραίο από το λάχανο, πιστεύει ότι θα κάνει καλύτερη σούπα - H.L. Menken

Ωδή στον Καναδά από τον Justin Bieber στο βίντεο του “Changes”

27 Φεβρουαρίου, 2020

Ο Τζάστιν Μπίμπερ κυκλοφόρησε νέο μουσικό βίντεο για το “Changes” στην Apple Music.

Ο Μπίμπερ επέστρεψε στη γενέτειρά του στον Καναδά και γύρισε το κλιπ στο παγωμένο τοπίο του Οντάριο.

Το τραγούδι έχει θέμα τις αλλαγές που έχει περάσει για να φτάσει σε αυτό το σημείο της ζωής του, και κοιτά μπροστά, καθώς οι εποχές αλλάζουν.

Όπως δήλωσε στο Apple Music με αφορμή την κυκλοφορία: “Όλα αυτά τα βίντεο γυρίστηκαν σε μέρη της φύσης που σήμαιναν κάτι για μένα όλα αυτά τα χρόνια και είμαι ενθουσιασμένος που οι θαυμαστές μου μπορούν να βιώσουν τη μουσική με αυτές τις έννοιες στο μυαλό”.

Το βίντεο για το “Changes” είναι το δεύτερο που κυκλοφορεί από την ομώνυμη σειρά που αποτελείται από τέσσερα μέρη, σκηνοθετημένα από τον Μάικλ Ντ. Ρέιτνερ.

Το “Changes” είναι ένα από τα 16 τραγούδια του άλμπουμ με τον ίδιο τίτλο που κυκλοφόρησε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Το βίντεο είναι μια ωδή στον Καναδά με τον superstar της ποπ να περπατά σε χιονισμένο δάσος και αργότερα σε χωράφι σιτηρών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Read previous post:
Ξ. Κοντιάδης: Μεταφορά στην αυτοδιοίκηση όσο το δυνατόν περισσοτέρων αρμοδιοτήτων, με τους απαραίτητους πόρους και το προσωπικό

Τη «σαφή οδηγία» του υπουργού Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκου, η οποία, όπως υπογράμμισε, έχει εκφραστεί και από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη,...

Close