Η φιλοσοφία είναι όπως η Ρωσία: γεμάτη βάλτους και με συχνές εισβολές από τους Γερμανούς - Roger Nimier

Τρία πιθανά θύματα του χρηματιστή Τζέφρι Έπσταϊν κατέθεσαν στις γαλλικές αρχές

11 Σεπτεμβρίου, 2019

Τρία πιθανά θύματα του αμερικανού χρηματιστή Τζέφρι Έπσταϊν, ο οποίος αυτοκτόνησε μέσα στη φυλακή, εμφανίστηκαν στις γαλλικές αρχές στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται στη χώρα για το αν ο Έπσταϊν διέπραξε σεξουαλικά αδικήματα στη Γαλλία, ανακοίνωσε σήμερα το γραφείο της εισαγγελίας στο Παρίσι.
Τα πρόσωπα αυτά κατέθεσαν τις τελευταίες εβδομάδες, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Στα μέσα κοινής δικτύωσης έχει γίνει έκκληση σε πιθανά θύματα του Έπσταϊν να επικοινωνήσουν με τις αρχές, πρόσθεσε η εισαγγελία.
Το γραφείο του επικεφαλής της εισαγγελίας Παρισίου ξεκίνησε προκαταρκτική έρευνα για να διακριβώσει αν ο Έπσταϊν διέπραξε σεξουαλικά αδικήματα επί του γαλλικού εδάφος ή εις βάρος ανήλικων γαλλίδων στο τέλος Αυγούστου.
Ο Έπσταϊν είχε δηλώσει αθώος στις κατηγορίες που του είχαν απαγγελθεί στις ΗΠΑ για σεξουαλική διακίνηση ανήλικων κοριτσιών, κάποια από τα οποία ήταν μόλις 14 ετών. Στις 10 Αυγούστου βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο κελί του σε φυλακή του Μανχάταν σε ηλικία 66 ετών. Η ιατροδικαστική έκθεση αποφάνθηκε ότι θάνατός του οφείλεται σε αυτοκτονία.

 

Read previous post:
Gazzetta Dello Sport: «Εθνική Ελλάδας, μία ομάδα σε πλήρη παρακμή»

    «Ομάδα σε πλήρη παρακμή» χαρακτήρισε η «Gazzetta Dello Sport» την εθνική Ελλάδας, την οποία η Ιταλία θα υποδεχθεί...

Close