Στην Αμερική, όλοι έχουν την άποψη ότι δεν έχουν κοινωνικά ανώτερους, μιας και όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι, αλλά κανένας δεν παραδέχεται ότι δεν έχει κοινωνικά κατώτερους. - Bertrand Russell, 1872-1970 , Βρετανός φιλόσοφος

«Τρέχει» για την Τούμπα ο Γκαρσία

29 Μαρτίου, 2023

Η αυριανή είναι η καθοριστική ημέρα για τον Λιβάι Γκαρσία.

Ο στράικερ της ΑΕΚ ακολούθησε και σήμερα (Τετάρτη) ατομικό πρόγραμμα, ανεβάζοντας ρυθμούς και αύριο θα δοκιμάσει να μπει με την υπόλοιπη ομάδα σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης.

Εάν δεν αισθανθεί ενοχλήσεις στον προσαγωγό, θα είναι σίγουρα στην αποστολή για το μεγάλο ντέρμπι εναντίον του ΠΑΟΚ στην Τούμπα (2/4, 19:30).

Πάντως στην ΑΕΚ είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί και δεν θα πάρουν το παραμικρό ρίσκο, αφού η χρησιμοποίησή του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό είχε ως αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί η κατάστασή του και να μείνει δύο εβδομάδες έξω.

Η διακοπή βοήθησε στην επανένταξή του, αλλά η τελική απόφαση για το αν (και κυρίως το πόσο) θα χρησιμοποιηθεί στην Τούμπα, ανήκει στον Αλμέιδα σε συνεννόηση φυσικά με το ιατρικό τιμ.

Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους δύο παίκτες της Ένωσης που προέρχονται από τραυματισμούς, τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και τον Αρόλντ Μουκουντί.

Αμφότεροι ακολούθησαν σήμερα πρόγραμμα αποφόρτισης και οι πιθανότητες συμμετοχής τους την Κυριακή παραμένουν μοιρασμένες. Όσον αφορά τον Τον Φαν Βέερτ, επανέρχεται σιγά σιγά από τον δικό του τραυματισμό (διάστρεμμα) αλλά δύσκολα θα προλάβει την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΝΤΑΙΟΣ