Διαλεκτική σκέψη είναι η προσπάθεια να διασπάσουμε τον καταναγκασμό της λογικής με τα δικά της μέσα - Τέοντορ Αντόρνο

Τρεις ενότητες διάθεσης προτείνει η νέα κολεξιόν ταπετσαρίας τοίχου της Wall&decò

6 Απριλίου, 2023

Σε τρεις ενότητες διάθεσης αναπτύσσονται τα 71 τολμηρά γραφιστικά σχέδια της νέας Contemporary Wallpaper Collection, που παρουσιάζει για το 2023 η Wall&decò: Virtual Aesthetics, Cocoon και Post Metaverse.

Η πρώτη ενότητα είναι ένα ψηφιακό σύμπαν που υμνεί έναν φουτουριστικό κόσμο. Στρέφοντας με νέο τρόπο τη ματιά τους στους συνδυασμούς χρωμάτων, οι ντιζάινερ παίζουν με συγκινησιακά δυνατούς και επιδραστικούς τόνους που αιχμαλωτίζουν ζωηράδα σε τεχνικολόρ.

Η ενότητα Cocoon εξερευνά το άλλο άκρο του φάσματος, απορρίπτοντας το ψηφιακό για να σκηνοθετήσει έναν κόσμο μέσω υλικότητας και υψηλής τεχνουργίας. Εδώ, τα χρώματα και οι υφές, βασισμένες σε φυσικά υλικά όπως χώμα, άμμος, τερακότα και άχυρο, ορίζουν φωτεινούς και δελεαστικούς χώρους ενός γαλήνιου οικιακού κουκουλιού.

Τέλος, η Post Metaverse είναι μία συγχώνευση των δύο προηγούμενων ενοτήτων διάθεσης και καταλήγει σε απόσταξη του ουσιαστικού, μόνον. Βουτάει στην ηρεμία ενός κόσμου χωρίς λόγια, ο οποίος εκφράζεται με την απουσία χρώματος. Το γκρι τίθεται στο επίκεντρο, με εξερεύνηση όλων των αποχρώσεών του.