Οι ζωές μας προοδεύουν μόνο όταν παίρνουμε ρίσκα. Και το πρώτο και το πιο δύσκολο ρίσκο που μπορούμε να πάρουμε είναι να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας. Walter Anderson, 1885-1962, Γερμανός εθνολόγος

Τρέιλερ του ντοκιμαντέρ «The Sparks Brothers»

22 Μαΐου, 2021

Πρόγευση για το ντοκιμαντέρ που σκηνοθέτησε ο Edgar Wright για την κληρονομιά του συγκροτήματος Sparks δίνει το τρέιλερ που δημοσιοποίησε η Focus Features· το «The Sparks Brothers» αναμένεται στις αίθουσες στις 18 Ιουνίου.

Από την ίδρυσή τους, το 1967, οι Sparks – οι αδελφοί Ron και Russell Mael – είναι μια από τις πιο παραγωγικές μπάντες της ποπ και ροκ μουσικής: 24 άλμπουμ έως σήμερα και ένα 25ο στα σκαριά. Οι Flea, Beck, Todd Rundgren, Giorgio Moroder, Gillian Gilbert, Duran Duran, Andy Bell, Thurston Moore και Steve Jones είναι κάποιοι από τους καλλιτέχνες από τους οποίους παίρνουν συνεντεύξεις στην ταινία, ενώ με πλάνο του Beck ανοίγει το τρέιλερ ( https://www.youtube.com/watchv=EOUsIYESOpM ).

Με αφορμή την εμπλοκή του Rundgren στο ντοκιμαντέρ, οι Sparks ξανασυναντήθηκαν μαζί του για να κάνουν το πρώτο τους τραγούδι μαζί εδώ και μισό αιώνα: το «Your Fandango» δόθηκε στη δημοσιότητα τον περασμένο μήνα. Επιπλέον οι Ron και Russell Mael συνεισέφεραν την αρχική ιδέα, σενάριο και σάουντρακ για το αναμενόμενο μιούζικαλ «Annette» το οποίο σκηνοθετεί ο Leo Carax. Με πρωταγωνιστές τη Marion Cotillard και τον Adam Driver, η ταινία θα ανοίξει το φεστιβάλ στις Κάννες.