Οι ζωές μας προοδεύουν μόνο όταν παίρνουμε ρίσκα. Και το πρώτο και το πιο δύσκολο ρίσκο που μπορούμε να πάρουμε είναι να είμαστε ειλικρινείς με τον εαυτό μας. Walter Anderson, 1885-1962, Γερμανός εθνολόγος

Τραγικό θάνατο βρήκε 55χρονος όταν το αυτοκίνητό του έπεσε σε αρδευτικό κανάλι

22 Νοεμβρίου, 2019

   Τραγικό θάνατο βρήκε τα ξημερώματα της Παρασκευής ένας πενηνταπεντάχρονος αγρότης, όταν το επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε μέσα σε αρδευτικό κανάλι.

Ο άντρας, από την τοπική κοινότητα Δάτου, της δημοτικής ενότητας Φιλίππων του Δήμου Καβάλας, έχασε -σύμφωνα με την Τροχαία- τον έλεγχο του αυτοκίνητου του, το οποίο εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε πάνω σε μικρή αγροτική γέφυρα και έπεσε μέσα στο αρδευτικό κανάλι.

Ο άτυχος άντρας νωρίτερα βρισκόταν στο καφενείο του χωριού όπου και αποχώρησε λίγο μετά τη 01.00 τα ξημερώματα. Ωστόσο, το όχημα του εντοπίστηκε στις πέντε τα ξημερώματα από οδηγό διερχόμενου αυτοκινήτου. Αμέσως ειδοποιήθηκαν η τροχαία και το ΕΚΑΒ και στη διάρκεια της επιχείρησης που ακολούθησε οι διασώστες ανέσυραν νεκρό τον πενηνταπεντάχρονο.

Read previous post:
Γ. Πατούλης: Στη διάθεση των πολιτών ένας ακόμη Συμβουλευτικός Σταθμός για την Άνοια

Στο πλαίσιο της παροχής περισσότερων υπηρεσιών υγείας για τους ηλικιωμένους ο δήμος Κηφισιάς, προχώρησε στη λειτουργία μιας νέας δομής του...

Close