Δεν είναι ότι χειροτέρεψε ο κόσμος, απλώς η κάλυψη των γεγονότων έγινε πολύ καλύτερη. G.K. Chesterton, Άγγλος συγγραφέας & κριτικός

Τράβηγμα ο Σένκεφελντ

13 Απριλίου, 2021

Τη μικρότερη δυνατή «ζημιά» κατέδειξε η μαγνητική στον προσαγωγό που έκανε το μεσημέρι της Τρίτης (13/04) ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

Το αποτέλεσμα της εξέτασης του Ολλανδού αμυντικού «έδειξε» πως έχει υποστεί τράβηγμα (θλάση α’ βαθμού), με τον 29χρονο αμυντικό να αρχίζει αμέσως θεραπείες για να προλάβει τον κυριακάτικο (18/04), καθοριστικό αγώνα με τον Άρη στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ.

Ο Σένκεφελντ έχει κάποιες πιθανότητες για να είναι διαθέσιμος ως την Κυριακή και θέλει κι ο ίδιος πάρα πολύ να αγωνιστεί, ωστόσο ξεκάθαρη εικόνα θα έχει το ιατρικό τιμ του Παναθηναϊκού το αργότερο έως την Παρασκευή (16/04), ανάλογα με το πώς θα ανταποκριθεί ο προσαγωγός του στις ειδικές θεραπείες.

Ο δε Σεχ Νιάς έκανε ακτινογραφία το πρωί της Τρίτης (13/04) στον καρπό, η οποία ήταν «καθαρή» και θα είναι απολύτως έτοιμος έως την Κυριακή (ίσως χρειαστεί απλά να δέσει το χέρι του).

ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ