Ένα έθνος, για να έχει καλούς στρατιώτες, πρέπει να βρίσκεται συνεχώς σε πόλεμο. Napoleon Bonaparte, 1769-1821, Γάλλος ηγέτης.

Τούχελ: «Ήμασταν πάντα επιθετικοί»

5 Μάρτιος, 2021

    Η Τσέλσι πέρασε (1-0) νικηφόρα από το Anfield στη συνάντησή της με τη Λίβερπουλ και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί στο επόμενο Champions League. Να σημειωθεί, ότι από τότε που έφτασε στον πάγκο της Τσέλσι ο Τόμας Τούχελ στις 27 Ιανουαρίου, μόνο η Μάντσεστερ Σίτι (24) κέρδισε περισσότερους πόντους από τους «μπλε» κατά τη διάρκεια των οκτώ αγώνων του ως προπονητής (18). Ο προκάτοχος του, Φρανκ Λάμπαρντ πήρε επτά βαθμούς από τους οκτώ τελευταίους αγώνες του.

    «Είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος με την εμφάνισή μας», δήλωσε ο Τούχελ. «Ήταν σαφές ότι χρειαζόμασταν μια πλήρη απόδοση σε όλες τις πτυχές του παιχνιδιού. Το κάναμε αυτό, ήμασταν πολύ γενναίοι και είχαμε ένταση με την μπάλα. Ήμασταν πάντα επιθετικοί και πολύ γενναίοι. Αυτό ήταν το κλειδί. Ήταν μια κορυφαία απόδοση της ομάδας και αξίζαμε τη νίκη», πρόσθεσε ο Γερμανός προπονητής της Τσέλσι.

    «Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν σε υψηλό επίπεδο ταχύτητας και έντασης. Το γνωρίζαμε. Καταφέραμε να ανταποκριθούμε σε όλες τις καταστάσεις πολύ καλά. Αυτό είναι πολύ, πολύ ενθαρρυντικό.»

Αντ. Βαζογιάννης