Όσο πιο αδύναμη είναι η κυβέρνηση, τόσο πιο δυνατή η γραφειοκρατία - Γουσταύος Λε Μπον

Τους αθλητές που εξασφάλισαν την πρόκριση για τους ΟΑ Νέων, υποδέχθηκε ο Βασιλειάδης

20 Απριλίου, 2018

Τους τρεις αθλητές του ταεκβοντό που εξασφάλισαν την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων, οι οποίοι θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο στο Μπουένος Άιρες, υποδέχθηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης. Παρόντες στο ραντεβού που πραγματοποιήθηκε στο Υφυπουργείο Αθλητισμού, ήταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό, Νίκος Θωμαϊδης, αλλά και ο Νίκος Παπαδέας, ο ένας από τους δύο υπεύθυνους προπονητές των αθλητών στο προκριματικό τουρνουά της Τυνησίας. 

Ο κ. Βασιλειάδης συνεχάρη την Φανή Τζέλη και τους Γιώργο Ιωάννου και Ανάργυρο Σοφοτάσιο για την κατάκτηση των «εισιτηρίων» που οδηγούν στη διοργάνωση του Μπουένος Άιρες, αλλά και για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων από την Τρικαλινή αθλήτρια.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, στη συνάντηση που είχε με τους θριαμβευτές της Τυνησίας, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο θέμα της μοριοδότησης των αθλητών, για το οποίο όπως είπε χαρακτηριστικά, το Υπουργείο προσπαθεί να δώσει λύση.

Παρών στη συνάντηση του κ. Βασιλειάδη με το ταεκβοντό ήταν και ο πρόεδρος του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, Κλεάνθης Γεωργιάδης.

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Μουντιάλ 2018: Ευρωβουλευτές καλούν τις κυβερνήσεις της ΕΕ σε μποϊκοτάζ

 Εξήντα ευρωβουλευτές από διάφορες χώρες, καλούν τις κυβερνήσεις της ΕΕ, με μια ανοικτή επιστολή, να μποϊκοτάρουν το Παγκόσμιο Κύπελλο στη...

Close