Οι καλές εταιρίες ικανοποιούν ανάγκες. Οι μεγάλες εταιρίες δημιουργούν αγορές. Phillip Kotler, 1931- , Αμερικανός γκουρού του Μάρκετινγκ

Τουρνουά μπάσκετ ρίχνει «τάπα» στη βία και στο ρατσισμό

23 Μάιος, 2018

Με κεντρικό σύνθημα «Τάπα στην βία και στον ρατσισμό» διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη το τουρνουά Μπάσκετ «Street ball 3 on 3», στις 26 και 27 Μαΐου, δίνοντας κίνητρο στα παιδιά και τους νέους να ασχοληθούν με το άθλημα.

Παράλληλα, η συγκεκριμένη διοργάνωση έχει και κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς στη διάρκειά της θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για το κοινωνικό συσσίτιο και το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Θεσσαλονίκης.

Το τουρνουά διοργανώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Αθλητικό Μορφωτικό Όμιλο ΓΑΛΑΞΙΑ τον ΕΣΑΚΕ, την ΕΟΚ την ΕΚΑΣΘ και τον ΠΣΑΚ και τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Στη διοργάνωση – σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε ανακοίνωση – θα δώσουν το «παρών» και θα παίξουν μεγάλα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ.

Ημέρες και ώρες διεξαγωγής: Σάββατο 26 & Κυριακή 27 Μαΐου (9 το πρωί με 2 το μεσημέρι και 5 το απόγευμα με 8 το βράδυ).

Read previous post:
Die Welt: Κάνοντας την Ελλάδα και πάλι μεγάλη

Στο νέο αναπτυξιακό σχέδιο της ελληνικής κυβέρνησης αναφέρεται εκτενές ρεπορτάζ της Die Welt, υπό τον τίτλο «Κάνοντας την Ελλάδα και...

Close