Ο άνθρωπος δεν έχει τίποτε δικό του πραγματικά πέρα από αυτό που δίνει. - Pierre Charron, 1541-1603, Γάλλος θεολόγος & φιλόσοφος

Τουρνουά μπάσκετ ρίχνει “τάπα” στη βία και στο ρατσισμό

23 Μαΐου, 2018

Με κεντρικό σύνθημα “Τάπα στην βία και στον ρατσισμό” διοργανώνεται στη Θεσσαλονίκη το τουρνουά Μπάσκετ “Street ball 3 on 3”, στις 26 και 27 Μαΐου, δίνοντας κίνητρο στα παιδιά και τους νέους να ασχοληθούν με το άθλημα.

Παράλληλα, η συγκεκριμένη διοργάνωση έχει και κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς στη διάρκειά της θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για το κοινωνικό συσσίτιο και το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου Θεσσαλονίκης.

Το τουρνουά διοργανώνει ο δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τον Αθλητικό Μορφωτικό Όμιλο ΓΑΛΑΞΙΑ τον ΕΣΑΚΕ, την ΕΟΚ την ΕΚΑΣΘ και τον ΠΣΑΚ και τελεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Στη διοργάνωση – σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε ανακοίνωση – θα δώσουν το “παρών” και θα παίξουν μεγάλα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ.

Ημέρες και ώρες διεξαγωγής: Σάββατο 26 & Κυριακή 27 Μαΐου (9 το πρωί με 2 το μεσημέρι και 5 το απόγευμα με 8 το βράδυ).

Read previous post:
Die Welt: Κάνοντας την Ελλάδα και πάλι μεγάλη

Στο νέο αναπτυξιακό σχέδιο της ελληνικής κυβέρνησης αναφέρεται εκτενές ρεπορτάζ της Die Welt, υπό τον τίτλο «Κάνοντας την Ελλάδα και...

Close