Αν όλο το παιχνίδι είχε να κάνει με το τι έγινε στο παρελθόν, τότε οι πιο πλούσιοι άνθρωποι θα ήταν βιβλιοθηκάριοι.  Warren Buffett, 1930- , Αμερικανός επενδυτής.

Τουλάχιστον 8 νεκροί σε αλλεπάλληλες επιθέσεις σε πόλη της Γερμανίας

20 Φεβρουαρίου, 2020

Οκτώ νεκροί και έξι τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός των τουλάχιστον δύο επιθέσεων που διαπράχθηκαν αργά το βράδυ στην πόλη Χανάου της Έσσης, με στόχο ανθρώπους έξω από μπαρ με ναργιλέδες.

Η γερμανική αστυνομία επιβεβαίωσε πληροφορίες που μετέδιδαν τοπικά ΜΜΕ για 8 νεκρούς και συμπλήρωσε ότι η επιχείρηση εντοπισμού του δράστη ή των δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη. Μεγάλη αστυνομική δύναμη, με την υποστήριξη ελικοπτέρου, έχει αναπτυχθεί στην πόλη και διεξάγει επιχείρηση ευρείας κλίμακας.

Κατά πληροφορίες, τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς έξω από το μπαρ «Midnight» στο κέντρο της πόλης και πέντε στην περιοχή Κέσελσταντ. 

Ακόμη ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν ακόμη νεκρό σε τρίτο σημείο στην πόλη των περίπου 90.000 κατοίκων.

Read previous post:
«Όλα τα ελληνικά νησιά έχουν υφαλοκρηπίδα»

Τη θέση ότι «όλα τα ελληνικά νησιά, ανεξαρτήτως μεγέθους, έχουν δικαίωμα στην οριοθέτηση ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας» εξέφρασε σε συνέντευξη που...

Close