Η καλύτερη δημοκρατία είναι εκείνη, όπου στους κακούς δεν επιτρέπεται να παίρνουν την εξουσία και στους καλούς δεν επιτρέπεται ν΄ αρνούνται τη διακυβέρνηση του τόπου τους. Πιττακός ο Μυτιληναίος, 650-570 π.Χ. Ένας από τους 7 σοφούς της Αρχ. Ελλάδας

Το TUI Magic Life Candia Maris μεγάλος χορηγός στον 4ο Αγώνα Γυναικών για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, ενισχύοντας την προσπάθεια του Συλλόγου στήριξης ασθενών με νεοπλασματική νόσο «Ευ Ζω με τον καρκίνο»

13 Νοεμβρίου, 2019

Το TUI Magic Life Candia Maris μεγάλος χορηγός στον 4ο Αγώνα Γυναικών

για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Ενισχύοντας την προσπάθεια του Συλλόγου στήριξης ασθενών με νεοπλασματική νόσο «Ευ Ζω με τον καρκίνο»

   

Με κεντρικό μήνυμα «η πρόληψη είναι στο χέρι σου», το ξενοδοχείο TUI Magic Life Candia Maris συμμετείχε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, για δεύτερη χρονιά, στον 4ο Αγώνα Γυναικών που διοργάνωσε ο Σύλλογος στήριξης ασθενών με νεοπλασματική νόσο «Ευ Ζω με τον καρκίνο», σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης.

Η ομάδα του TUI Magic Life Candia Maris συμμετείχε και αυτή τη χρονιά στην απόσταση των τεσσάρων χιλιομέτρων, ενισχύοντας παράλληλα οικονομικά με τη συμμετοχή της τον Σύλλογο «Ευ Ζω με τον καρκίνο».

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος του Συλλόγου με σκοπό την ενημέρωση του κοινού, καθώς ο Οκτώβριος έχει καθιερωθεί από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας, ως μήνας αφιερωμένος στην ενημέρωση για τον καρκίνο του μαστού.

 

Read previous post:
Στην κρίση της Ολομέλειας οι τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα

Στην κρίση της Ολομέλειας τίθεται σήμερα Τετάρτη το σχέδιο νόμου του υπουργείου Δικαιοσύνης με τις τροποποιήσεις του Ποινικού Κώδικα και...

Close