Οι περισσότεροι άνθρωποι της δράσης πιστεύουν στην μοίρα και οι περισσότεροι άνθρωποι της σκέψης πιστεύουν στην πρόνοια. Honore de Balzac, 1799-1850, Γάλλος συγγραφέας

Τον πρωταθλητή Κων. Γκελαούζο, που τερμάτισε στην 3η θέση στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο, βράβευσε ο Δήμος Μαραθώνος

12 Νοεμβρίου, 2019

Τον πρωταθλητή Κωνσταντίνο Γκελαούζο «στεφάνωσε» με το επίχρυσο στεφάνι (κότινος) από κλαδιά ελιάς, ο δήμαρχος Μαραθώνος  Στέργιος Τσίρκας, σε μια λιτή εκδήλωση στο Μουσείο Προβολής Μαραθωνίου Δρόμου.
  Ο Κωσταντίνος Γκελαούζος τερμάτισε στην 3η θέση στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο, με χρόνο 2:19:02 και έγινε ο δεύτερος γρηγορότερος Έλληνας όλων των εποχών στην Αυθεντική Διαδρομή.
Τον πρωταθλητή συνόδευσε ο προπονητής του, πρωταθλητής Ελλάδας και Βαλκανιονίκης στις μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις και επίτιμο μέλος του Μουσείου, Χρήστος Παπαχρήστος.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκε εκπαιδευτικό πρόγραμμα από μαθητές του Γυμνασίου Μαραθώνα και από την υπεύθυνη καθηγήτρια τους Χαριτίνη Τριγάζη με θέμα τον 1ο Μαραθώνιο Δρόμο στη γενέτειρά του κατά την αναβίωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 1896. Οι μαθητές μίλησαν για τη σπουδαιότητα του Μαραθωνίου ως αναπόσπαστο κομμάτι της τοπική ιστορίας αλλά και «της δικής τους ψυχής», όπως είπαν, καθώς καλούνται να συνεχίσουν τη σπουδαία πορεία του.
 

Read previous post:
Ημερίδα για την Ιδιωτικότητα και τα Δεδομένα

Αθήνα, Νοέμβριος 2019 Η προστασία της ιδιωτικής ζωής στο διαδίκτυο, οι σύγχρονοι κίνδυνοι αλλά και οι νέες ευκαιρίες για τους...

Close