Όταν οποιαδήποτε μονάδα σε έναν οργανισμό επεκτείνεται σε περισσότερα από 21 μέλη, η πραγματική εξουσία θα ασκείται από κάποια μικρότερη κάποια μικρότερη ομάδα. Northcote Parkison, 1909-1993, Βρετανός ιστορικός

Τον Ιούνιο του 2021 τα trials πρόκρισης για το Τόκιο

10 Απριλίου, 2020

Τις νέες ημερομηνίες διεξαγωγής των trials πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο, ανακοίνωσε η κολυμβητική ομοσπονδία των ΗΠΑ. 

Η διοργάνωση, μέσω της οποίας οι Αμερικανοί αθλητές/τριες θα διεκδικήσουν τα εισιτήρια για την ιαπωνική πρωτεύουσα, θα διεξαχθούν στην Όμαχα της Νεμπράσκα (όπως ήταν προγραμματισμένο), από τις 13 έως τις 20 Ιουνίου 2021. Πριν η ΔΟΕ αποφασίσει να μεταθέσει για την επόμενη χρονιά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, τα trials είχαν οριστεί για το διάστημα 21-28 Ιουνίου 2020.

Σημειώνεται ότι, οι 1.213 κολυμβητές και κολυμβήτριες που είχαν πιάσει τα όρια συμμετοχής στα trials, διατηρούν το δικαίωμα να αγωνιστούν. Για το επόμενο διάστημα, από τη στιγμή που θα ξαναρχίσει η αγωνιστική δραστηριότητα, η USA Swimming θα θεσπίσει νέα, αυστηρότερα όρια πρόκρισης, ώστε να μην «ανοίξει» υπερβολικά ο αριθμός συμμετοχών.

«Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες στην USOPC, την NBC, την Omaha Sports Commission, την Metropolitan Entertainment & Convention Authority και όλους τους άλλους εταίρους που συμμετέχουν στην επιτυχημένη διοργάνωση ενός γεγονότος αυτού του μεγέθους σε νέες ημερομηνίες που θα προετοιμάσουν καλύτερα την ομάδα μας για να πετύχει στο Τόκιο το 2021» δήλωσε ο Μάικ Άνγκερ.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΓΛΟΥ

Read previous post:
ΗΠΑ: Εναντίον της πρόωρης χαλάρωσης των μέτρων τάσσεται ο επιδημιολόγος Α. Φάουτσι

Ο επικεφαλής επιδημιολόγος στις ΗΠΑ προειδοποίησε σήμερα ότι αν και περιοχές που έχουν πληγεί σκληρά όπως η Νέα Υόρκη παρουσιάζουν...

Close